ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ψυχάρης: Το υπ. Οικονομικών έχει κάνει αρκετά λάθη (vids)

Ψυχάρης: Το υπ. Οικονομικών έχει κάνει αρκετά λάθη (vids)

Αιχμές κατά του υπουργού Οικονομικών και της πολιτικής που ακολουθεί άφησε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Ανδρέας Ψυχάρης.

Ο «γαλάζιος» βουλευτής που υπενθυμίζεται πως έχει ψηφίσει Μνημόνια, μεσοπρόθεσμα και γενικά όλα τα αντιλαϊκά μέτρα , είπε στην πρωινή εκπομπή του Ant1 πως το υπουργείο Οικονομικών έχει κάνει αρκετά λάθη.

«Το υπουργείο Οικονομικών επιβάλει τον προϋπολογισμό στα άλλα υπουργεία αλλά παραβιάζει τον προϋπολογισμό για τον εαυτό του. Οι απαντήσεις που μου έχει δώσει μέχρι στιγμής ο κ. Σταϊκούρας για τα ειδικά μισθολόγια τα οποία έχει παραβιάσει το υπουργείο Οικονομικών δεν με ικανοποιούν», είπε ο κ. Ψυχάρης .

Το ερώτημα βεβαίως που δημιουργείται είναι γιατί ο ίδιος συνεχίζει να στηρίζει την κυβέρνηση, αφού έχει τόσες αντιρρήσεις και ενστάσεις για την πολιτική του υπουργείου Οικονομικών;

Όσον αφορά στο φόρο ακινήτων ο κ. Ψυχάρης τον χαρακτήρισε άδικο και υποστήριξε πως έχει πάρα πολλά λάθη.

«Έχουν γίνει υποχωρήσεις σε απαιτήσεις βουλευτών της περιφέρειας στο να μην φορολογούνται με δίκαιο τρόπο οι αγρότες και να πέφτει όλο το βάρος στα αστικά κέντρα», είπε ο κ. Ψυχάρης αφήνοντας νέες αιχμές κατά του κ. Στουρνάρα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο κ. Ψυχάρης είναι βουλευτής Α’ Αθηνών… Επομένως δεν τον νοιάζει για τους αγρότες μιας και δεν είναι ψηφοφόροι του.

Επίσης, η άσκηση κριτικής μέσα από την τηλεόραση και από τα τηλεοπτικά πάνελ είναι εύκολη και χωρίς κανένα κόστος. Σημασία έχουν τα λεγόμενα στη Βουλή και κυρίως οι πράξεις κατά τις ψηφοφορίες. Όποιος λοιπόν έχει ενστάσεις, όπως ο κ. Ψυχάρης, για το φόρο ακινήτων και για τη πολιτική του υπουργείου Οικονομικών ας το δείξει στη Βουλή με την ψήφο του.

Από λόγια ο λαός χόρτασε!

Δείτε τα βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

«Πάγωσαν» στο Μαξίμου με τις δηλώσεις Ψυχάρη (vid)