ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Σοσιαλιστών στην Αθήνα

Συνάντηση Σοσιαλιστών στην Αθήνα
Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού σοσιαλιστικού κοινοβουλίου...

Μήνυμα αλληλεγγύης έστειλε ο πρωθυπουργός της Ελλάδας, Γιώργος Παπανδρέου κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ο κος Παπανδρέου τόνισε πως η χώρα μας περνά μια δύσκολη φάση, ωστόσο με τη συντηρητική πολιτική που έχει ακολουθήσει η κυβέρνησή του και με τη στήριξη της Ευρώπης, θα βγει από το αδιέξοδο της οικονομικής κρίσης.

Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να ρίξει τα …καρφιά του εναντίον της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας πως αυτή δε συμμερίζεται τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Ακόμα, δε δίστασε να πει πως η κυβέρνηση θα διαψεύσει με τις αλλαγές που επίκεινται όσους πιστεύουν ότι η Ελλάδα δεν θα τα καταφέρει.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πρόεδρο των σοσιαλιστών της Γερμανίας, Μάρτιν Σουλτζ, για τη διαρκή του στήριξη στη χώρα μας, ενώ επεσήμανε πως πρέπει οι τράπεζες να συνεισφέρουν, όχι μόνο στη χρηματοδότηση του μηχανισμού στήριξης, αλλά και στην ανάπτυξη της χώρας.

Ο Μάρτιν Σουλτζ από την πλευρά του, αφού με τη σειρά του ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό μας, τόνισε πως η ομάδα των Σοσιαλιστών του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου συνεδρίασε στην Αθήνα, προκειμένου να δείξει τη συμπαράστασή και την αλληλεγγύη του στο κυβερνών κόμμα, αλλά και στη χώρα μας.

Επειτα, υποστήριξε πως αυτό που χρειάζεται η Ευρώπη είναι η προοπτική της κοινωνικής δικαιοσύνης, που θα στηρίζεται στην ανάπτυξη.