ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα βρήκαν Σαμαράς-Χατζηγάκης;

Τα βρήκαν Σαμαράς-Χατζηγάκης;
Εμπειρίες τους από παλαιές τους θητείες, από το 1977...

Εμπειρίες τους από παλαιές τους θητείες, από το 1977 έως σήμερα θυμήθηκαν Αντώνης σαμαράς και Σωτήρης Χατζηγάκης, κατά τη διάρκεια συνάντησής τους σήμερα, στο καφενείο της Βουλής.

Με όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω τους -λόγω πρόσφατης συνέντευξης του βουλευτή Τρικάλων στην οποία μιλούσε για «φιρφιρίκους» της ΝΔ και για βέβαιη είσοδο του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη στη βουλή- οι δυο άνδρες έδειχναν ευδιάθετοι ενώ η συζήτηση περιείχε και αρκετή…μπάλα! Μάλιστα οι δυο πολιτικοί θυμήθηκαν ότι είχαν κατά το παρελθόν δημιουργήσει και ποδοσφαιρική ομάδα βουλευτών. Δεν έλειψαν μάλιστα και τα πειράγματα προς τον κύριο Χατζηγάκη, με αφορμή την ηλικία του, αφού είναι ένας από τους παλαιότερους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Στο ίδιο τραπέζι βρίσκονταν και άλλα γαλάζια στελέχη όπως οι: Κώστας Μαρκόπουλους, Κώστας Τασούλας, Ευάγγελος Αντώναρος, Κωστής Χατζηδάκης, Ευρυπίδης Στυλιανίδης, Πάνος Παναγιωτόπουλος και Σταύρος Καλαφάτης ενώ το πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως συνόδευε ο διευθυντής του γραφείου του, Κώστας Αρβανιτόπουλος.

Πριν την κάθοδό του στο καφενείο, ο Αντώνης Σαμαράς είχε συναντήσει στο γραφείο σειρά βουλευτών και τομεαρχών ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε και στο γραφείο του Κώστα Τασούλα όπου επίσης ήρθε σε επαφή με στελέχη της παράταξης. Συνολικά, είχε κατ΄ιδίαν επαφή με 18 τομεάρχες και βουλευτές της ΝΔ αποδεικνύοντας, κατά το επικοινωνιακό του επιτελείο, πως όσα εγράφησαν τις προηγούμενες ημέρες περί αποκλεισμού στελεχών, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα.