ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"Η ΝΔ ταυτίζεται και καταγγέλλει ταυτόχρονα τους Οίκους αξιολόγησης"

"Η ΝΔ ταυτίζεται και καταγγέλλει ταυτόχρονα τους Οίκους αξιολόγησης"
Σφοδρή αντίδραση Πεταλωτή, στην κριτική της ΝΔ για τη χθεσινή υποβάθμιση...

Σφοδρή αντίδραση Πεταλωτή, στην κριτική της ΝΔ για τη χθεσινή υποβάθμιση, σύμφωνα με την οποία «το περιεχόμενο, της αξιολόγησης είναι άλλη μία επιβεβαίωση ότι η χώρα κινείται σε λάθος κατεύθυνση».

«Μόνο θαυμασμό θα μπορούσε να προκαλέσει η σημερινή ταύτιση της Ν.Δ. με το περιεχόμενο της αξιολόγησης των γνωστών οίκων, για την οποία αξιολόγηση υπήρξε σφοδρή αμφισβήτηση ακόμη και σε διεθνές επίπεδο» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προσθέτοντας πως η ταραχή και η σύγχυση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποδεικνύεται γιατί «παράλληλα με την ταύτιση, διαπιστώνουν την ανάγκη σύστασης ευρωπαϊκού φορέα αξιολόγησης, κάτι που βέβαια αργά και ασθμαίνοντας ανακάλυψαν αφού η κυβέρνηση το έχει θέσει σε δημόσια συζήτηση στα ευρωπαϊκά όργανα εδώ και πολλούς μήνες».

Ο Γιώργος Πεταλωτής απάντησε και στο χαρακτηρισμό “σκορποχώρι” που απέδωσε εκ νέου σήμερα στην κυβέρνηση ο Γιάννης Μιχελάκης λέγοντας πως «προφανώς δεν παρακολούθησε τις δημόσιες τοποθετήσεις τομεαρχών και στελεχών για τη λειτουργία και την εσωτερική κατάσταση του κόμματός του».