ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η έκπληξη του Άκη

Η έκπληξη του Άκη
Έκπληξη και απορία εκφράζει ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος για τις πληροφορίες περί απόφασης...

Έκπληξη και απορία εκφράζει ο κ. Άκης Τσοχατζόπουλος για τις πληροφορίες περί απόφασης της Επιτροπής ελέγχου των πόθεν έσχες να ζητηθεί περαιτέρω έλεγχος για τον πρώην υπουργό.

Ο κ. Τσοχατζόπουλος καλεί τους υπεύθυνους της Επιτροπής να τοποθετηθούν άμεσα για το θέμα παρ’ ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν εντοπίζονται παρατυπίες σε σχέση με το πρόσωπό του.

Σε ανακοίνωση του γραφείου πρώην υπουργού τονίζεται ότι «έδωσε πλήρη στοιχεία για εισοδήματα, όλες τις κινήσεις τραπεζικών λογαριασμών και τη γενικότερη περιουσιακή του κατάσταση, σε συνδυασμό και με τις αντίστοιχες φορολογικές δηλώσεις του, για όλα τα χρόνια προκειμένου να διασφαλισθεί η ανάδειξη της αλήθειας και των πραγματικών δεδομένων και να αποφευχθεί η δημιουργία 'σκιών' στο δημόσιο βίο».

Στην ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως είναι «απαραίτητη η άμεση τοποθέτηση των υπευθύνων της Επιτροπής για το θέμα, καθώς από τις ανεπίσημες πληροφορίες που διέρρευσαν δημιουργούνται εντυπώσεις από τις οποίες επωφελούνται όσοι στη συγκεκριμένη συγκυρία υπηρετούν άλλες σκοπιμότητες».