ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δήλωση βόμβα Τατσόπουλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει την εξουσία»

Δήλωση βόμβα Τατσόπουλου: «Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει την εξουσία»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει την εξουσία», είπε ο Πέτρος Τατσόπουλος στο πρωινό του MEGA, εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους. «Ο κόσμος ζει με...τη φαντασίωση "ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία". Γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει την εξουσία, να έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα» τόνισε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσθεσε, επίσης πως «πρέπει να στηρίξουμε τους ρεαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ που είναι κοντά στον Πρόεδρο», ενώ για τη φράση του «άρτος και θεάματα», δήλωσε οτι «ο Στρατούλης δεν θα σκίσει το μνημόνιο. Δεν μπορούν σε μια μέρα να καταργήσουν το μνημόνιο»

Τον τελευταίο χρόνο όλο το Έθνος ζει με μια φαντασίωση, ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει την εξουσία» δήλωσε στη συνέντευξή του ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής κ. Πέτρος Τατσόπουλος. Για τους μισούς Έλληνες αυτη η φαντασίωση είναι σαγηνευτική και για τους άλλους μισούς είναι εφιάλτική. «Εγώ λέω ευθέως ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να πάρει την εξουσία και δεν το λέω ούτε ειρωνικά, ούτε απειλητικά, ούτε σαδιστικά, αλλά γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να έρθει σε επαφή με την πραγματικότητα», τόνισε ο ανεξάρτητος βουλευτής και πρόσθεσε πως κάτι παρόμοιο είχε συμβεί με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπαπανδρέου το 1980. «Άλλα έλεγε και ο Ανδρέας πρίν από το '80. Αλλά όταν ήρθε στην εξουσία και στην επαφή με την πραγματικότητα, εκείνα τα "ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο Συνδικάτο" και "Έξω οι Βάσεις του θανάτου", όλα αυτά εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας».

«Όταν θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ακούγεται ότι ο κ. Στρατούλης με μια κίνηση καράτε θα σκίσει το μνημόνιο, αλλά αυτό δεν πρόκειτε να συμβεί ποτέ. Εδώ πρέπει να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους ρεαλιστές του ΣΥΡΙΖΑ για να μην καταλήξουν οσιομάρτυρες» τόνισε ο κ. Τατσόπουλος.