ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παχατουρίδης: Λάσπη στον ανεμιστήρα η εμπλοκή μου στη λίστα Νικολούδη

Παχατουρίδης: Λάσπη στον ανεμιστήρα η εμπλοκή μου στη λίστα Νικολούδη

Mία εβδομάδα μετά την δημοσίευση δημοσκόπησης που δίνει πρωτιά στον Ανδρέα Παχατουρίδη για την περιφέρεια Αττικής, ο νυν δήμαρχος Περιστερίου μπαίνει στο στόχαστρο με δημοσίευμα εφημερίδας να εμπλέκει το όνομά του στη λίστα Νικολούδη.

Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Περιστερίου προκάλεσε δημοσίευμα εφημερίδας που τον εμπλέκει στη λίστα Νικολούδη. Σε επικοινωνία που είχε το newsbomb.gr με τον δήμαρχο, ο κ. Παχατουρίδης εξέφρασε τη δυσφορία του για τα όσα γράφτηκαν και τόνισε μεταξύ άλλων ότι δεν ξέρει από πού εκπορεύονται αυτές οι κακοήθειες.

Η λίστα η οποία φαίνεται να περιλαμβάνει ονόματα δημάρχων, περιφερειαρχών, γιατρών του ΕΣΥ, προέδρων ΝΠΔΔ, διαιτητών και δημοσιογράφων, δεν έχει δημοσιευθεί ακόμη και ο μόνος που γνωρίζει τα ονόματα είναι ο κ. Παναγιώτης Νικολούδης.

Παρ’όλα αυτά, σήμερα η εφημερίδα «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο στο οποίο αναφέρει ότι ο κ. Παχατουρίδης βρίσκεται στη λίστα Νικολούδη χωρίς να εξηγεί πώς βρέθηκαν τα ονόματα στη διάθεση της εφημερίδας.

Όπως τονίστηκε και στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τα ονόματα υπάρχουν μόνο στα χέρια του κ. Νικολούδη.

Ο κ. Παχατουρίδης σε δηλώσεις του στο newsbomb.gr, τόνισε ότι «το δημοσίευμα διέρρευσε από συγκεκριμένο δημοσιογράφο, ο οποίος δεν ξέρω τι συμφέρονται εξυπηρετεί».«Εγώ είμαι καθαρός και δεν με έχει ενοχλήσει κανένας ελεγκτικός μηχανισμός και καμία Αρχή» πρόσθεσε. Όπως μάλιστα υπογράμμισε στις δηλώσεις του στο newsbomb.gr, η άποψή του είναι ότι «όλοι όσοι κατέχουν δημόσια αξιώματα και θέσεις στη δημόσια διοίκηση θα πρέπει να ελέγχονται εξονυχιστικά κάθε χρόνο».

Ο ίδιος μιλώντας νωρίς το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ανέφερε ότι «από χθες το βράδυ υπήρξαν κάποιοι που έστελναν μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα καλώντας τον κόσμο να διαβάσει το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο. ».

«Δυστυχώς βγήκαν κάτι δημοσκοπήσεις για την περιφέρια και άρχισε η λάσπη στον ανεμιστήρα. Το έγκλημά μου είναι ότι ακούστηκε το όνομά μου για την Περιφέρεια. Εμένα το Περιστέρι είναι η καρδιά μου. Θα το υποστούμε και αυτό», δήλωσε ο δήμαρχος προσθέτοντας ότι όλοι οι δήμαρχοι και οι βουλευτές μαζί με τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους θα πρέπει να ελέγχονται κάθε χρόνο.

Διαβάστε επίσης:

«Λίστα Νικολούδη» με 413 υποθέσεις ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες

Παχατουρίδης στο πρώτο γκάλοπ για την Περιφέρεια Αττικής

Στη Βουλή η «Λίστα Νικολούδη» με 413 υποθέσεις ψευδών δηλώσεων

Δημοσιογράφοι και εφοπλιστές σε λίστα για «μαύρο χρήμα»