ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Σάρωσε» στις δημοτικές εκλογές ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου

«Σάρωσε» στις δημοτικές εκλογές ο συμπέθερος του Γιώργου Παπανδρέου

Το «μικρόβιο» της πολιτικής φαίνεται πως μετέδωσε στην οικογένεια της μέλλουσας νύφης του ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς ο πατριός της Πωλίνας Πατραμάνη συμμετείχε στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως υποψήφιος διαμερισματικός σύμβουλος Χερσονήσου.

Οπως εξομολογείται ο ίδιος ο Δημήτρης Χαλκιαδάκης (ο πατριός) ο πρώην πρωθυπουργός τον παρότρυνε να συμμετάσχει στα κοινά ενώ η μέλλουσα σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου τον βοήθησε συμμετέχοντας στην προεκλογική του εκστρατεία.

Οπως σημειώνει η εφημερίδα «Παραπολιτικά», ο Δημήτρης Χαλκιαδάκης εξελέγη σύμβουλος δημοτικής κοινότητας Λιμένος Χερσονήσου, υπό τον Γιάννη Μαστοράκη, που αναδείχθηκε δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 18 Μαΐου και από την 1η Σεπτεμβρίου θα αναλάβει αντιπρόεδρος της κοινότητας Λιμένος Χερσονήσου και τον τομέα του αθλητισμού, με τον οποίο ασχολείται.

Μιλώντας στα Παραπολιτικά ο επικεφαλής του Συνδυασμού τόνισε ότι ο κ. Χαλκιαδάκης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος για αυτό και του ζητήθηκε να συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο, ενώ έδειξε ότι υπάρχει σκέψη για αξιοποίησή του στα δημοτικά πράγματα της όμορφης παραλιακής κωμόπολης της Κρήτης.

Ο ίδιος ο κ. Χαλκιαδάκης μιλώντας στα Παραπολιτικά ανέφερε ότι ο πρώην πρωθυπουργός τον ενθάρρυνε να κατέβει στις εκλογές. Οπως εξήγησε είχε συζητήσει μαζί του το ενδιαφέρον του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. «Είχαμε μιλήσει για αυτό όταν είχε έρθει το Πάσχα με τη σύζυγό του», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Το ΠΑΣΟΚ θέλει ΣΥΡΙΖΑ και η ΕΛΙΑ θέλει ΝΔ