ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγρια κόντρα στη Βουλή για τη βίλα του Αθανασίου (pic)

Άγρια κόντρα στη Βουλή για τη βίλα του Αθανασίου (pic)

Την απόφασή του να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για δημοσίευμα του περιοδικού HOT DOC, προανήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου.

Πρόκειται για δημοσίευμα που αναφέρει ότι ο κ. Αθανασίου παρέλειψε να δηλώσει στο πόθεν έσχες του, 281 τμ πολυτελούς κατοικίας.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης αναφέρθηκε στο θέμα όταν κατά τη διάρκεια του κοινοβουλευτικού ελέγχου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης είπε ότι «ο εν λόγω υπουργός συνδέεται με μια σειρά σκανδάλων που έχουν βρωμίσει την πολιτική ζωή της χώρας» και αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, εκφράζοντας την απορία του που ο κ. Αθανασίου παραμένει ακόμη στη θέση του.

«Για το ΗΟΤ DOC και για τον κύριο Βαξεβάνη και για τις αθλιότητες του, αλλά και για τις αθλιότητες του ανώνυμου επιστολογράφου, δεν θα σας απαντήσω. Αλλά φαντάζομαι ότι μπορεί να σας δω ως μάρτυρά του στη δίκη, η οποία θα γίνει όταν πάμε στη Δικαιοσύνη. Διότι εσείς τα ξέρετε και προαναγγέλλετε όλες τις αθλιότητες που έχουν κριθεί κατ΄ επανάληψη» είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

«Δεν μου απαντήσατε όμως για τα 281 τμ. Είπατε για αθλιότητες Βαξεβάνη, τον οποίο δεν γνωρίζω και ούτε πρόκειται να πάω μάρτυρας σε κανέναν. Εδώ λέει για 281 τμ που δεν έχουν δηλωθεί. Πες: το ξέχασα άνθρωπέ μου. Το ξέχασα εντάξει. Τι είναι 281 τμ; Για εμάς τους υπουργούς του Μνημονίου. Για εμένα όμως σημαίνουν πολλά. Όχι 281 αλλά ακόμη και 5 τετραγωνικά γιατί μπορεί να είναι το κελί που θα με κλείσουν σήμερα ή την άλλη εβδομάδα» είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

Διαβάστε επίσης:

Πήραν προθεσμία Κασιδιάρης και Μίχος