ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: Το Σεπτέμβριο θα έχουμε εξελίξεις στην Κεντροαριστερά

Λοβέρδος: Το Σεπτέμβριο θα έχουμε εξελίξεις στην Κεντροαριστερά

Εξελίξεις στο χώρο της Κεντροαριστεράς το Σεπτέμβριο, προέβλεψε ο Υπ. Παιδείας, Ανδρέας Λοβέρδος μιλώντας στο Bήμα Fm, ο οποίος είχε χθες συνάντηση με τον Φώτη Κουβέλη στο πλαίσιο του διαλόγου για την Κεντροαριστερά ως επικεφαλής του κόμματος, Συμφωνία για τη Νέα Ελλάδα.

Πιο συγκεκριμένα, αντιπροσωπεία της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα, συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, στα γραφεία στην Αγίου Κωνσταντίνου.

«Θα ξεπεράσουμε συγκρούσεις του παρελθόντος» σημείωσε χαρακτηριστικά στο Βήμα Fm, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία του διαλόγου με την ΔΗΜΑΡ, τουλάχιστον σε επίπεδο βάσης.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του Bήμα Fm, για το αν η χθεσινή συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό και παρουσία του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλου με θέμα τα οικονομικά των ΑΕΙ και ΤΕΙ, στην οποία αποφασίστηκε και η αυτοχρηματοδότηση των ΑΕΙ και ΤΕΙ στον τομέα της έρευνας, ήταν "τρικομματική" (όπως αναφέρει και σε σχόλιο του ο Μικροπολιτικός στην εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ), ο Υπ. Παιδείας τόνισε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο παρά το γεγονός ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για τον διάλογο με τη ΔΗΜΑΡ για την Κεντροαριστερά ο οποίος προέβλεψε ότι θα καταλήξει σε συνεργασία το Σεπτέμβριο με φόντο και το συνέδριο της Ελιάς.

Διαβάστε επίσης: Δήλωση και ερώτηση του Τ. Κουίκ για το θέμα της Σύμης