ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απαλλάσσουν από φόρους τους χρηματοδότες των κομμάτων!

Απαλλάσσουν από φόρους τους χρηματοδότες των κομμάτων!

Άλλη μια… ρύθμιση ντροπής από τους «εκπροσώπους» του λαού

-Καπερνάρος: «αισθάνομαι αηδία και ντροπή που βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με όσους έφεραν τη χώρα σε αυτό το χάλι»

Την οργισμένη αντίδραση του ανεξάρτητου βουλευτή, Βασίλη Καπερνάρου, προκάλεσε η παρέμβαση της κυβέρνησης στο νομοσχέδιο για τα οικονομικά των κομμάτων και των πολιτικών, όπου μεταξύ άλλων, προβλέπεται… αφορολόγητο για όσους χρηματοδοτούν κόμματα και βουλευτές.

«Μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται όσοι εμπνεύστηκαν αλλά και όσοι υποστηρίζουν το νομοσχέδιο που προβλέπει το αφορολόγητο για όσους χρηματοδοτούν κόμματα και βουλευτές» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Καπερνάρος και συνεχίζει: «Τα κόμματα που γέννησαν την διαπλοκή στην Ελλάδα, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τώρα προσπαθούν να εξυπηρετήσουν τους χρηματοδότες τους, απαλλάσσοντάς τους από φόρους και γραφειοκρατία. Είναι αλήθεια, στην Ελλάδα του 2014 αν μοιράζεις λεφτά σε κόμματα δεν φορολογείσαι, αν κάνεις μία δωρεά στο παιδί σου, σε γονατίζουν.

Ας ξυπνήσουμε επιτέλους και ας δούμε την πραγματικότητα πέρα από κομματικές ταμπέλες. Αυτοί οι άνθρωποι τρέφονται από την διαφθορά και την διαπλοκή και σήμερα επιδιώκουν την νομιμοποίησή όσων παρανομιών έχουν κάνει αλλά και πρόκειται να κάνουν. Αισθάνομαι αηδία και ντροπή που βρίσκομαι στον ίδιο χώρο με ανθρώπους που έφεραν τη χώρα μου στο χάλι που βρίσκεται σήμερα και την σπρώχνουν καθημερινά σε πιο βαθύ βούρκο. Ο μόνος λόγος που δεν παραιτούμαι είναι γιατί ορκίστηκα ότι θα μείνω για να εξευτελίζω αυτούς που εξευτελίζουν τους θεσμούς και τον Ελληνικό λαό».

Διαβάστε επίσης:

«Ρύθμιση - σκάνδαλο» υπέρ... Υγείας των «βαρόνων» των Media