ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πάγκαλος αυτοπροτάθηκε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Ο Πάγκαλος αυτοπροτάθηκε για Πρόεδρος της Δημοκρατίας

Η ονοματολογία για το διάδοχο του Κάρολου Παπούλια λαμβάνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις μέρα με τη μέρα, ενώ πλέον η κατάσταση τείνει να εξελιχθεί σε κωμωδία.

Από το "χορό" δε θα μπορούσε να λείψει ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή πρότεινε τον εαυτό του για το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα χαρακτηρίζοντας μια ενδεχόμενη πρόταση προς το πρόσωπο του, ως ενδιαφέρουσα.

Βέβαια, επειδή γνωρίζει καλά το πολιτικό παιχνίδι το είπε με το δικό του, ανορθόδοξο τρόπο κάνοντας γενική αναφορά στα πρόσωπα που θα μπορούσαν να θητεύσουν στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα. "Δουλειά μου δεν είναι να τους πω εγώ, αλλά αν μου αρέσει κάποιος, θα βγω και θα το πω. Αλέκος Παπαδόπουλος π.χ. Εμένα, δεν με προτείνει κανείς. (Αλλά αν με προτείνει) γιατί όχι;", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος και συνέχισε:

"Δεν αυτοπροτείνομαι – λέω αν με προτείνει κάποιος, διότι εξάλλου θα ήταν αγενές να βγω και να πω να μην με προτείνει κάποιος". Αυτό βέβαια που δεν διευκρίνισε ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είναι το πως θα καταφέρει να διαγραφούν από τη μνήμη του ελληνικού λαού στιγμές όπως τα Ίμια ή η κρίση με τον Οτσαλάν. Εκεί θα υπάρξει ένα πρόβλημα για τον κ. Πάγκαλο...

Διαβάστε επίσης

Με άδεια θρανία θα ανοίξουν σήμερα οι στρατιωτικές σχολές