ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τα... μαργαριτάρια του Λοβέρδου που έβγαλαν μάτια!

Τα... μαργαριτάρια του Λοβέρδου που έβγαλαν μάτια!

Κατά το... «δάσκαλε που δίδασκες» θα δικαιούνται πλέον μαθητές, φοιτητές δάσκαλοι και καθηγητές να φωνάζουν το «Υπουργέ Παιδείας που... έγραψες», καθώς ο Ανδρέας Λοβέρδος κατόρθωσε με διαδοχικά «χτυπήματά» του στην προσωπική του σελίδα στο facebook, να βγάλει νοκ άουτ και την ελληνική και την αγγλική γλώσσα.

Γνωστός για τα φιλοολυμπιακά του αισθήματα, ο κ. Λοβέρδος θέλησε από χθες να ξεκινήσει τα... μηνύματα για την πρεμιέρα των ερυθρολεύκων στο Τσάμπιονς Λιγκ και την εντός έδρας αναμέτρηση με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Τι το ήθελε; Μέσα σε 63 λέξεις ο Υπουργός Παιδείας κατόρθωσε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να κάνει τέτοια λάθη που έβγαλε τα... μάτια των φίλων του και όχι μόνο.

Και σύμφωνα με το www.leoforos.gr δεν χρειάστηκε, ούτε μια, ούτε δύο, αλλά τέσσερις φορές (!) μέχρι να το πετύχει, σβήνοντας και ποστάροντας εκ νέου το μήνυμά του, κάθε φορά και με μια διόρθωση.

Αυτό που ακολουθεί είναι το... τελικό κείμενο που παρέμεινε στη σελίδα του κ. Λοβέρδου στο facebook:

«Η Atleticο Madrid πήρε το πρωτάθλημα Ισπανίας, έφθασε στον τελικό του Champions League, πριν από λίγες μέρες πήρε από την Ρεάλ το Super Cup Iσπανίας και το Σάββατο τη νίκησε 2-1 μέσα στο Μπερναμπέου για το φετινό πρωτάθλημα Ισπανίας. Αυτή η ομαδάρα έχει την ατυχία να έρχεται στο Καραϊσκάκη αύριο, για την πρώτη αγωνιστική του Champions League για να παίξει με τον Ολυμπιακό!!!»

Τι είχε προηγηθεί;

Στο πρώτο έγραψε έγραψε "η Athletic Madrid" το "φετεινό πρωτάθλημα" και το "Super Cap"!

Μετά από κάνα οκτάωρο διόρθωσε τη λέξη «φετινό» και μετά από κάνα δωδεκάωρο έγραψε την ισπανική ομάδα ως "Athleticο Madrid" και διόρθωσε και το Super Cup.

Μπροστά στα προηγούμενα, προφανώς και μοιάζει με... λεπτομέρεια αν μπαίνει ή όχι ν τελικά πριν από λέξεις που αρχίζουν από ν, βλ. «την νίκησε», που και αυτό διορθώθηκε μετά από ώρες...

Στη φωτογραφία που ακολουθεί, μπορείτε να δείτε τα posts του κ. Ανδρέα Λοβέρδου και φυσικά να βρείτε τις διαφορές προκειμένου να βγάλετε τα συμπεράσματά σας...