ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Πελετίδης: Η κυβέρνηση λέει ψέματα για τους Δήμους για να κάνει μπίζνες

Κ. Πελετίδης: Η κυβέρνηση λέει ψέματα για τους Δήμους για να κάνει μπίζνες

Κατηγορηματικά αντίθετος με την αξιολόγηση εμφανίστηκε ο δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης.

Ο ίδιος μίλησε σε πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως λέει ψέματα στο λαό για το θέμα της αξιολόγησης, προκειμένου να κάνει τις μπίζνες της!

«Ο κεντρικός σχεδιασμός της κυβέρνησης θέλει να διαλύσει τις υπηρεσίες του Δήμου. Θέλουν να απολύσουν κι άλλους ανθρώπους σκόπιμα, ώστε να κάνουν τις δικές τους μπίζνες», είπε αρχικά για να συμπληρώσει:

«Η διαδικασία για τα πλαστά πιστοποιητικά έχει γίνει από το Δήμο Πατρέων. Τα έχουμε ελέγξει και ήδη έχουν απολυθεί δύο εργαζόμενοι και άλλοι δύο βρίσκονται σε πειθαρχική διαδικασία. Δημιουργούν το έδαφος πως και καλά νοιάζονται για τις υπηρεσίες, ενώ αυτό δεν ισχύει».

Ερωτώμενος για τις δηλώσεις του Δήμαρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, τόνισε πως «ο κ. Μπουτάρης κάνει τη δουλειά του υπερασπιζόμενος αυτούς που θέλουν να κάνουν μπίζνες. Εμείς λέμε πως κοροϊδεύουν τον κόσμο. Αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι εργαζόμενοι έγιναν αορίστου χρόνου.

Γιατί δεν έχουν γίνει προσλήψεις τόσα χρόνια; Εδώ έχουμε να κάνουμε προσλήψεις 15 χρόνια. Αυτό σημαίνει πως φεύγουν εργαζόμενοι επειδή βγαίνουν στη σύνταξη και δεν αναπληρώνονται επειδή έτσι επιτάσσουν τα οικονομικά συμφέροντα.
Οι νόμοι που λένε, είναι οι ίδιοι νόμοι που οδηγούν τον κόσμο στην εξαθλίωση. Εμείς αγωνιζόμαστε με το δίκιο κι αυτοί ε την αδικία για να υπερασπιστούν οικονομικά συμφέροντα».