ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαρμπαρούσης: Κολοβή και παράνομη Βουλή

Μπαρμπαρούσης: Κολοβή και παράνομη Βουλή

Για «κολοβή Βουλή που λειτουργεί παράνομα» έκανε λόγο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Κώστας Μπαρμπαρούσης, καταγγέλλοντας επίσης «κατάλυση του πολιτεύματος από έναν Πρωθυπουργό που δε δίνει το δικαίωμα σε εν ενεργεία βουλευτές, να συμμετάσχουν στη διαδικασία και να ψηφίσουν κατά την αυριανή ψηφοφορία».

«Έχουν πάρει το λόγο μέχρι στιγμής πάνω από πενήντα ομιλητές και γι' αυτό το απαράδεκτο γεγονός δεν μίλησε κανείς. Ομερτά από όλους τους υπερδημοκράτες του συνταγματικού τόξου!», σχολίασε ο κος Μπαρμπαρούσης, στην παρέμβασή του στη Βουλή για τη συζήτηση παροχής ψήφου εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Αναφερόμενος δε, στη χθεσινή ομιλία του Μάκη Βορίδη και την αναφορά του τελευταίου στους «καλούς Έλληνες» που στηρίζουν την κυβέρνηση, ο κος Μπαρμπαρούσης σάρκασε λέγοντας πως «έχετε όλους τους «καλούς» Έλληνες, όπως τον Μπόμπολα, που του δώσατε όλα τα δημόσια έργα και αυξήσατε εν καιρώ κρίσης τα διόδια κατά 30%, τον κ. Σάλα, ο οποίος με τα λεφτά των φορολογουμένων απέκτησε όλα τα υποκαταστήματα των κυπριακών τραπεζών στην Ελλάδα, τον κ. Λάτση που του νομιμοποιήσατε το παράνομο Mall και του δώσατε αντί πινακίου φακής το Ελληνικό. Τους εφοπλιστές που τους καταργήσατε την υποχρεωτική έκτακτη εισφορά, όλους αυτούς που κερδίζουν από την υποβάθμιση της υγείας και της παιδείας»…

Διαβάστε ακόμα:

Νεράντζης: Ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του φαλκιδεύει τους θεσμούς