ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέες βόμβες Άδωνι για το ΣΥΡΙΖΑ

Νέες βόμβες Άδωνι για το ΣΥΡΙΖΑ

Το γαϊτανάκι των δηλώσεων του εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος χθες είπε δημόσια πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν είναι θεσμικό κόμμα, προκαλώντας τις αντιδράσεις της Κουμουνδούρου.

Σήμερα, ο πρώην Υπουργός μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, τόνισε πως αν πάει ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει αυτά που είπε ο Αλέξης Τσίπρας στη ΔΕΘ, "θα είμαστε στη δραχμή σε μια εβδομάδα". Πρόσθεσε ωστόσο πως υπάρχει και η δεύτερη εκδοχή που θέλει τον Αλέξη Τσίπρα να αθετεί τις υποσχέσεις του, κάτι που ακόμα δε φαίνεται πιθανό στις αγορές ότι θα συμβεί.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, έδωσε μάλιστα και τη δική του ερμηνεία για το χθεσινό κραχ στο Χρηματιστήριο τονίζοντας πως όλα άρχισαν όταν το Ειδησεογραφικό Πρακτορείο Bloomberg, έπαιξε την δημοσκόπηση του Μega, στην οποία προηγούνταν ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στο εσωτερικό της ΝΔ δεν είναι λίγοι εκείνοι πάντως που τονίζουν ότι η "τρομολαγνεία" της κοινωνίας πρέπει να περιοριστεί στο δημόσιο λόγο, καθώς πλέον ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου δε φοβάται την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία, αλλά αντίθετα περιμένει να ακούσει συγκεκριμένα πράγματα για το μέλλον της χώρας.

Διαβάστε επίσης

Νέος Γενικός Γραμματέας στο Υπουργείο Δικαιοσύνης