ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Αγγελοπούλου: Ξεπερνά τον Ιονέσκο και είναι Μίστερ Μπιν

Γεωργιάδης για Αγγελοπούλου: Ξεπερνά τον Ιονέσκο και είναι Μίστερ Μπιν

«Δεν έχει πλάκα ότι η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη είναι αντισυστημική;», σχολίασε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακόμη μιλώντας στο Βήμα FM ανέφερε: «Δεν έχει πλάκα ότι ένας άνθρωπος που είναι δισεκατομμυριούχος και ζει τη μισή ζωή του στο Γκστάαντ και την άλλη μισή στον Πύργο στο Λονδίνο και στο ενδιάμεσο κάνει μια βόλτα στην Αράχωβα για να ξεσκάσει, δηλώνει ότι θα ψηφίσει Τσίπρα γιατί δεν τον φοβάται και δηλώνει αντισυστημική;».

«Απ' ό,τι μαθαίνω, ο γιος της κάνει μεγάλη εκστρατεία στο Χάρβαρντ, με διάφορα άλλα φτωχόπαιδα των λαϊκών συνοικιών. Μάχονται για το κατώτατο εισόδημα και τη φτώχεια, σκληρά. Έχουν ταράξει το αμερικανικό κατεστημένο αυτοί οι αντισυστημικοί!», συνέχισε ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας πως «είναι ένα πρόσωπο που θέλει να παίζει στο νέο σκηνικό, διότι όταν έχεις δηλώσει πριν τις εκλογές ότι θα ψηφίσεις τον ΣΥΡΙΖΑ και θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, προσδοκάς σε κάποιου είδους πρόσβαση. Είναι, όμως, μια εικόνα Πιραντέλο. Ξεπερνά τον Ιονέσκο και είναι Μίστερ Μπιν... Όλα μαζί, είναι πέραν των ορίων!».

Τι είπε για τον Νίκο Μαζιώτη

Ο κ. Γεωργιάδης, μεταξύ άλλων, σχολίασε και την επίθεση που δέχτηκε από τον Νίκο Μαζιώτη μέσω κειμένου που αναρτήθηκε την Κυριακή σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, στο οποίο τον κατηγορούσε ότι παρενέβη για να μη μιλήσει σε εκδήλωση στο Πολυτεχνείο. «Βγαίνει ο Μαζιώτης στο Indymedia και με βρίζει ότι εγώ του έκοψα το τηλέφωνο, επικαλείται τα δικαιώματά του... Προσέξτε: είναι ένας αναρχικός τρομοκράτης που θεωρεί ότι πρέπει να καταργήσει όλους τους νόμους της φασιστικής μας κοινωνίας, βάζει βόμβες, αλλά αν του κόψεις το τηλέφωνο διαμαρτύρεται για την καταπάτηση των δικαιωμάτων του».

«Ποιων δικαιωμάτων του; Αυτών που αγωνίζεται να γκρεμίσει με το αίμα και τη βία ό,τι έκανε το αστικό μας καθεστώς; Βάζει βόμβες γι' αυτό... Καταλαβαίνετε σε τι κράτος ζούμε; Κατηγορεί εμάς ως φασίστες, επειδή του απαγορεύσαμε να πάρει τηλέφωνο από τη φυλακή και να εξηγήσει στους συντρόφους του πώς θα συνεχίσουν τον ένοπλο αγώνα τους», συμπλήρωσε.

«Ο Λαφαζάνης έχει πιο μεγάλη ισχύ στον ΣΥΡΙΖΑ»

Από τα πυρά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ δεν ξέφυγε ούτε η αξιωματική αντιπολίτευση. Πιο αναλυτικά, ο κ. Γεωργιάδης μίλησε για εντυπωσιακή άνοδο του Αριστερού Ρεύματος, τονίζοντας πως «μέχρι χθες ήταν σε όλους τους εσωκομματικούς συσχετισμούς στο 33%. Χθες, για πρώτη φορά, πήρε 45%. Ψήφισε υπέρ της πρότασης Λαφαζάνη ο κ. Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Λαφαζάνης, λοιπόν, δεν θα είναι μόνος του. Θα εκλέξει 20 βουλευτές. 30 βουλευτές. Και όταν θα κάνει το διάγγελμα της κωλοτούμπας ο Αλέξης, τι θα κάνουν αυτοί οι βουλευτές που είναι κανονικοί κομμουνιστές; Θα ξυπνήσουν και θα πουν ότι είναι ωραίο το Μνημόνιο; Ο Λαφαζάνης έχει πιο μεγάλη ισχύ στον ΣΥΡΙΖΑ. Τον Τσίπρα τον έχουν για βιτρίνα. Μεγαλύτερη ισχύ έχει!».

Διαβάστε επίσης:

Κ. Καραμανλής: «Για δεκάδες χρόνια θα βρίσκεται υπό επιτήρηση η Ελλάδα!»