ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Θα αποκαταστήσουμε το μισθολόγιο των σωμάτων ασφαλείας

Σαμαράς: Θα αποκαταστήσουμε το μισθολόγιο των σωμάτων ασφαλείας

Συνοδευόμενος από τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως Βασίλη Κικίλια, ο πρωθυπουργός κ. Αντ. Σαμαράς επισκέφθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι.

Ο κ. Σαμαράς συνεχάρη κατ’ αρχήν τους πυροσβέστες για τις υπηρεσίες τους. «Ήρθα εδώ για να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για το έργο σας αλλά και για να αποτίσω φόρο τιμής στον Ματθαίο Μάτζιο,τον πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος», είπε ο πρωθυπουργός, ο οποίος δεσμεύτηκε για ενίσχυση του ΠΣ, αλλά και για την επίλυση των μισθολογικών προβλημάτων των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας.

Ο πρωθυπουργός, αφού παρακολούθησε τον απολογισμό του έτους που γίνεται από τους υπεύθυνους του σώματος, είπε χαρακτηριστικά, «αφήνουμε οριστικά την κρίση στο παρελθόν», ενώ αναφερόμενος στα μισθολογικά: «Παρά την ασφυκτική δημοσιονομική συγκυρία η Πολιτεία θα κάνει το παν για να αποκαταστήσει σύντομα το μισθολογικό πρόβλημα των σωμάτων ασφαλείας».

«Η πατρίδα μας μπορεί να πάει μπροστά μόνο όταν ο καθένας και η καθεμία πράττει το καθήκον του. Τότε, θα προχωρήσουμε μπροστά και αφήνουμε - στο τέλος αυτής της κρίσης, που περνάμε αυτή τη στιγμή - τα δύσκολα οριστικά πίσω μας, στο παρελθόν. Υπάρχει ένα μέλλον που ανοίγει διάπλατα μπροστά μας και εσείς είστε το παράδειγμα που μπορεί σήμερα ένας νέος Έλληνας και μια νέα Ελληνίδα να ακολουθήσει», υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.

Διαβάστε επίσης:

Στην πέμπτη θέση για κίνδυνο χρεοκοπίας η Ελλάδα!