ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Δούρου: Δούλεμα χοντρό με τις καθαρίστριες

Γεωργιάδης για Δούρου: Δούλεμα χοντρό με τις καθαρίστριες

Τη διάσταση προεκλογικών εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ και πραγματικότητας καταδεικνύουν οι πρώτες ημέρες της θητείας της Ρένας Δούρου στην περιφέρεια Αττικής ανέφερε στον ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

Για το θέμα των καθαριστριών ανέφερε χαρακτηριστικά: «Βγαίνω από τα ρούχα μου, πρόκειται για δούλεμα χοντρό. Η περιφερειάρχης όχι μόνο δεν ακύρωσε το διαγωνισμό του Σγουρού για την πρόσληψη ιδιωτικού συνεργείου για τον καθαρισμό των κτιρίων της περιφέρειας, αλλά τον συνέχισε και τον κατακύρωσε κιόλας».

Πρόσθεσε ότι η κ. Δούρου έφερε τον προϋπολογισμό του προκατόχου της προς ψήφιση, ύψους 13 εκατ. ευρώ, με φύλλο συκής μια μικρή αύξηση στις κοινωνικές δαπάνες, με αποτέλεσμα ο κ. Σγουρός να ψηφίσει τον προϋπολογισμό του.

«Είχε δεσμευτεί προεκλογικά ότι θα ακυρώσει το έργο στο Γραμματικό (ΧΥΤΑ), συνεχίζει τώρα τη χρηματοδότηση του. Καλά κάνει, εγώ επισημαίνω τη διαφορά», τόνισε ο βουλευτής.

«Θα επιστρέψουν στο ΥΠ.ΟΙΚ με μια άλλη κυβέρνηση οι καθαρίστριες. Ο προϋπολογισμός θα αναμορφωθεί. Για να αλλάξουν διάφορα πράγματα πρέπει να αλλάξει η κυβέρνηση», απάντησε μέσω του ΣΚΑΙ ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Καραμέρος.

Διαβάστε επίσης:

Δούρου για καθαρίστριες: Δεν υιοθετούμε την πελατειακή λογική