Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καταγγελία «βόμβα» Καμμένου για χρηματισμό βουλευτή

Newsbomb

"Βόμβα" στο πολιτικό σκηνικό της χώρας βάζει η καταγγελία του Πάνου Καμμένου ότι πριν από δύο με τρεις μήνες στέλεχος της ΝΔ πλησίασε βουλευτή του κόμματός του προκειμένου να εξαγοράσει την ψήφο της για την εκλογή προέδρου της Δημοκρατίας.

Πρόκειται για την βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Σταυρούλα Ξουλίδου η οποία παραδέχθηκε δημόσια το επίμαχο περιστατικό.

Η κ.Ξουλίδου σε τηλεοπτική της συνέντευξη κατήγγειλε ότι "γαλάζιο στέλεχος μου πρότεινε χρηματικό ποσό για να ψηφίσω Πρόεδρο της Δημοκρατίας". Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι σε τηλεφωνική επικοινωνία με το συγκεκριμένο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, της έγινε η πρόταση "με την οποία θα έλυνε το οικονομικό πρόβλημα της ζωής της".

Όπως είπε η ίδια: "ο συγκεκριμένος μου ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι τα ποσά για αυτές τις περιπτώσεις φτάνουν τα 2 με 3 εκατομμύρια".

Νωρίτερα ο Π. Καμμένος είχε πει μιλώντας στο SBC, ότι «υπάρχει βουλευτής στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο οποίος μου ομολόγησε ότι του προσέφεραν 3 εκατ. ευρώ, για να ψηφίσει από την άλλη πλευρά, για να φύγει από το κόμμα».

«Μας το είπε στην Κοινοβουλευτική Ομάδα, αντιστάθηκε και είπε όχι. Δεν σας κρύβω ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπο να εγκλωβίσουμε αυτόν που τα πρόσφερε», τόνισε και συμπλήρωσε ότι το περιστατικό σημειώθηκε πριν από 2-3 μήνες.

Επιβεβαίωση Καμμένου για τις καταγγελίες Ξουλίδου

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. επιβεβαίωσε τις καταγγελίες της Σταυρούλας Ξουλίδου.

"Η κυρία Ξουλίδου εδώ και καιρό με είχε προειδοποιήσει ότι υπάρχει μία τέτοιου είδους προσφορά", κατήγγειλε ο κ. Καμμένος, αποκαλύπτοντας ότι την συμβούλεψε να δεχθεί για να παγιδέψουν τον μεσάζοντα :

"Της είπα να αποδεχτεί την πρόταση ώστε να μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε αυτό που συμβαίνει, δηλαδή ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι προσφέρουν χρήματα για να γίνουν αποστασίες από την μεριά των Ανεξάρτητων Ελλήνων".

"Πράγματι κάναμε όλες τις ενέργειες αυτές ώστε να της κλείσει ραντεβού στο γραφείο της κ. Ξουλίδου. ο συγκεκριμένος κύριος ανέβαλε δυο φορές το ραντεβού. Εμείς βεβαίως θα είχαμε ειδοποιήσει το τμήμα εκβιαστών της Ασφάλειας, προκειμένου να υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος προσθέτοντας ότι "οφείλει η δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα".

"Πιστεύω ότι μπορούν να βγουν σοβαρά αποτελέσματα σε σχέση με το τι έχει συμβεί με την επίθεση που έχουν δεχτεί οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για να υπάρχουν αποστασίες και να βρεθεί ο μαγικός αριθμός των 180 βουλευτών που θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας" σημείωσε ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Απειλεί με μηνύσεις ο Μελάς

Με έντονο τρόπο αντέδρασε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Π. Μελάς στις αποκαλύψεις της κ. Ξουλίδου.

«Αυτές οι αισχρότητες, αυτά τα ψέματα, αυτές οι κακοήθειες. Λέω λοιπόν στην κ. Ξουλίδου, ή θα μου πει το όνομα να του κάνω μήνυση, ή θα κάνω μήνυση στην ίδια», δήλωσε.

«Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που είπε αυτή την κακοήθεια για εμένα; Ποιος είναι»; ρώτησε ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Παναγιώτης Μελάς, σχετικά με τις δηλώσεις της βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Σταυρούλα Ξουλίδου, περί απόπειρας χρηματισμού από «γαλάζιο» βουλευτή.

«Στον αέρα δεν μπορώ να το πω», απάντησε η κα. Ξουλίδου.