ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Μηταράκης-Άδωνις ξέρουν αυτόν που έταξε τα 3 εκατ.

Καμμένος: Μηταράκης-Άδωνις ξέρουν αυτόν που έταξε τα 3 εκατ.

Συνεχίζεται ο σάλος μετά την καταγγελία της βουλευτή των ΑΝΕΛ, Σταυρούλας Ξουλίδου για απόπειρα χρηματισμού της από στέλεχος της ΝΔ.

Ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1, υποστήριξε πως ο άνθρωπος που έταξε στην κ. Ξουλίδου 3 εκατομμύρια ευρώ για να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας «ήταν από τους πρώτους στις εκδηλώσεις του κ. Μηταράκη και συνεργάτης του», αλλά και γνωστός του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τόνισε ότι είναι διατεθειμένος να ζητήσει άρση των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων της κ. Ξουλίδου και σημείωσε: «Μπείτε τώρα στη σελίδα του κ. Μηταράκη και δείτε ποιος είναι επικεφαλής της εκδήλωσης, π.χ., για την κοπή της πίτας του γραφείου του. Θα δείτε ότι είναι ο πρώτος με κοινή αποδοχή και των δύο. Δείτε αναρτήσεις που κάνει αυτός ο κύριος σε υπουργούς, σε σελίδες υπουργών. Θα δώσουμε και άλλα στοιχεία στη Δικαιοσύνη».

Άμεση ήταν η αντίδραση του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη στα όσα δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Ο Πάνος Καμμένος έχει παθολογική εμμονή μαζί μου εδώ και καιρό. Δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο άνθρωπο», απάντησε ο κ. Μηταράκης.

«Είναι ένας από τους χιλιάδες ανθρώπους που με ακολουθούν στο Facebook και στο Τwitter», είπε χαρακτηριστικά.

Και ο Άδωνις Γεωργιάδης, όμως, απάντησε στα όσα του καταλόγισε ο Πάνος Καμμένος για το στέλεχος της ΝΔ που φέρεται να αποπειράθηκε να δωροδοκήσει την κ. Ξουλίδου, υποστηρίζοντας: «Δεν τον γνωρίζω. Μπορεί να είναι ένας από τους ανθρώπους που με ακολουθούν σε Facebook και Τwitter».

Σχετικές ειδήσεις