ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος Προβόπουλος; Εκλογές εδώ και τώρα!

ΣΥΡΙΖΑ: Ποιος Προβόπουλος; Εκλογές εδώ και τώρα!

Απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ μετά το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr

Την άμεση αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr σύμφωνα με το οποίο εξωθεσμικά κέντρα σε συνεργασία με πολιτικούς παράγοντες προωθούν τη λύση κυβέρνησης ειδικού σκοπού με πρωθυπουργό τον πρώην κεντρικό τραπεζίτη Γιώργο Προβόπουλο.

Του Ανδρέα Πετρόπουλου

Την κάθετη αντίθεσή της εκφράζει η Κουμουνδούρου στα σενάρια που «ρίχνουν» στο τραπέζι διάφοροι «σκοτεινοί» κύκλοι προκειμένου να χειραγωγήσουν τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα. Το ρεπορτάζ του Newsbomb.gr με τίτλο «Σπρώχνουν κυβέρνηση ειδικού σκοπού με Προβόπουλο» προκάλεσε ήδη την άμεση αντίδραση συνεργατών του Αλέξη Τσίπρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ NEWSBOMB

Μετά τη δημοσίευση του θέματος, κορυφαία στελέχη της Κουμουνδούρου έλεγαν χαρακτηριστικά:

«Τα σενάρια αυτά αν δεν είναι φανταστικά, αποτελούν άλλη μια "κατασκευή" των γνωστών κύκλων που πανικόβλητοι μετά το χθεσινό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας αναζητούν τρόπους για να αποτρέψουν με κάθε τρόπο την επερχόμενη εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτή είναι η απάντηση της Κουμουνδούρου και συμπληρώνουν εμφατικά: «Εκλογές Τώρα!».

Όπως ακόμα υπογραμμίζουν με σημασία, στην πρόσφατη συνάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ με τον πρώην διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γ. Προβόπουλο, «συζητήθηκαν τα μέτρα που ελήφθησαν το 2012 όταν η ΤτΕ χειρίστηκε αντικειμενικές δυσκολίες με επιτυχία. Η τότε διοίκηση σε αντίθεση με τη στάση της σημερινής που εμφανίζεται ανεύθυνα να προκαλεί κρίση ρευστότητας, ενώ αυτή δεν υπάρχει, είχε φροντίσει να διατηρηθεί μέχρι τέλους κλίμα σταθερότητας και εφησυχασμού για την ευστάθεια των ελληνικών τραπεζών».

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις