ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οργισμένος και απογοητευμένος ο Δήμας

Οργισμένος και απογοητευμένος ο Δήμας

Δεν είναι μόνο η γαλάζια και η πράσινη Κ.Ο. που ταλανίζονται από έντονες αναταράξεις μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί, κλίμα ηττοπάθειας και… πρόωρων εκλογών, έχει πολλές παρενέργειες.

Έτσι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, ο υποψήφιος Πρόεδρος Στ. Δήμας είναι και απογοητευμένος, αλλά και οργισμένος με τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρό του.

Όπως είπε μετά την πρώτη ψηφοφορία σε φίλους του βουλευτές της Ν.Δ. αλλά και σε ορισμένους ανεξάρτητους, προερχόμενους απ’ τη Ν.Δ., αισθάνεται και πίκρα και οργή για την «περιπέτεια» στην οποία τον ενέπλεξαν οι Σαμαράς και Βενιζέλος.

Όπως μάλιστα χαρακτηριστικά τους τόνισε, «με εξέθεσαν, μου έδωσαν άλλη εικόνα για τους συσχετισμούς».

Διευκρίνισε δε, ότι ειδικά ο Αντ. Σαμαράς του είπε όταν του τηλεφώνησε για να του κάνει την πρόταση και απαντώντας σε ερώτησή του ότι:
· Σταύρο, μην ανησυχείς, θα εκλεγείς, έχουμε πάνω από 170 στις δύο πρώτες ψηφοφορίες και 182-183 στην τρίτη!

Όπως επίσης είπε σε συνομιλητές του, «αν ήξερα ότι είναι αυτό το κλίμα, δεν θα δεχόμουν την πρόταση»!

Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι φίλος του βουλευτής ο οποίος είναι σήμερα ανεξάρτητος και δεν τον ψήφισε στην πρώτη ψηφοφορία του εξήγησε τους λόγους. Και ιδιαίτερα στάθηκε στο γεγονός, ότι –όπως του τόνισε- «ο Σαμαράς με την αδιάλλακτη στάση του μας εκβιάζει, δεν μας βοηθά να σε ψηφίσουμε, Σταύρο»!

Σε κάθε περίπτωση το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο στον υποψήφιο Πρόεδρο. Μάλιστα τις επόμενες ώρες προτίθεται να ζητήσει να μιλήσει τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό, για να του εκφράσει τη δυσφορία του.

Βέβαια, όπως μας είπε βουλευτής ο οποίος μίλησε με το Στ. Δήμα, «για λόγους αξιοπρέπειας δεν προτίθεται να παραιτηθεί απ’ την υποψηφιότητα».
Τουλάχιστον μέχρι και τη δεύτερη ψηφοφορία…

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr
Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr

Σχετικές ειδήσεις