ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση Χαϊκάλη

Καμμένος: Προσπαθούν να κλείσουν την υπόθεση Χαϊκάλη

Προσπάθεια να κλείσει εσπευσμένα η υπόθεση με τις καταγγελίες του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη περί απόπειρας δωροδοκίας του, κατήγγειλε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο κ. Καμμένος είπε ότι γίνεται απόπειρα να κλείσει η υπόθεση χωρίς να έχουν διερευνηθεί δύο βασικά στοιχεία.

«Το ένα στοιχείο είναι η άρση του απορρήτου του τηλεφώνου του κ. Αποστολόπουλου και όλων, γιατί από εκεί θα αποδεικνύονταν δύο πράγματα. Πρώτον οι ισχυρισμοί του κ. Χαϊκάλη, δηλαδή ότι επικοινωνούσε μαζί του, τού έστελνε συγκεκριμένα μηνύματα τα οποία αφορούσαν στα ραντεβού και την απόπειρα δωροδοκίας. Και δεύτερον πιθανώς να δούμε ποιος τον ειδοποίησε στις 12 Δεκεμβρίου, όταν στήθηκε η αστυνομική επιχείρηση. Και τρίτον, συνεχίζει να έχει επαφές και με ποιους μιλάει. Ή με άλλους επιχειρηματίες ή με άλλα συμφέροντα. Αυτό ήταν το ένα στοιχείο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

Επίσης, πρόσθεσε: : «Το δεύτερο στοιχείο το οποίο πράγματι με συγκλόνισε ήταν ότι πάει να κλείσει η δικογραφία χωρίς να έχουν λάβει υπόψη τους το πρωτογενές υλικό το οποίο παραδόθηκε από τις 6 και από τις 10 –αν θυμάμαι- Δεκεμβρίου στο γραφείο της εισαγγελίας».

«Αυτά τα δύο στοιχεία δείχνουν ότι πάνε να κλείσουν άρον-άρον την υπόθεση» κατέληξε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Σχετικές ειδήσεις