ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Έδειξε» Αβραμόπουλο για Πρόεδρο ο Παπαδημούλης

«Έδειξε» Αβραμόπουλο για Πρόεδρο ο Παπαδημούλης

Ισχυρό συμβολισμό εθνικής και λαϊκής ενότητας θα περιέχει η πρόταση του Αλέξη Τσίπρα για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας από τη νέα Βουλή, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στο Star.

Κατά την παρουσία του στην εκπομπή «Στον Ενικό» του Νίκου Χατζηνικολάου, ο κ. Παπαδημούλης «φωτογράφισε» τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, δίχως βέβαια να πει το όνομά του, κάνοντας λόγο για πρόθεση του κ. Τσίπρα να εκλεγεί πρόεδρος με την ευρύτερη συναίνεση από τη νέα Βουλή.

Ο κ. Παπαδημούλης δεν έκρυψε επίσης και την έντονη δυσφορία του για την πρωτοφανή ενέργεια του Αντώνη Σαμαρά να μην υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον Αλέξη Τσίπρα, αρνούμενος τη διαδικασία τελετής παράδοσης - παραλαβής.

Δεν παρέλειψε ακόμα να εκφράσει τον προβληματισμό του για το αν αυτή η ενέργεια του πρώην πρωθυπουργού προδικάζει και μια τάση για την αντιπολιτευτική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας έναντι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, υπενθυμίζοντας ότι και ως πρωθυπουργός, ο κ. Σαμαράς δεν απάντησε επί 2.5 χρόνια σε καμία από τις ερωτήσεις της αντιπολίτευσης.

«Όλα... άδεια στο Μαξίμου»

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο κ. Παπαδημούλης έκανε ξεχωριστή αναφορά στην εικόνα που είδαν τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και ο Αλέξης Τσίπρας κατά την είσοδό τους στο Μέγαρο Μαξίμου, αφού εκεί δεν υπήρχε... τίποτα.

«Βρήκαμε άδειο το χρηματοκιβώτιο, το γραμματοκιβώτιο και κανέναν υπολογιστή», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Παπαδημούλης, για να παρέμβει ο κ. Θοδωρής Ρουσσόπουλος και να διευκρινίσει ότι και κατά την παράδοση από τον Σημίτη στον Καραμανλή, είχε παρουσιαστεί η ίδια εικόνα, πλην όμως τις δισκέτες του ο Σημίτης τις είχε καταθέσει στα αρχεία του κράτους, όπως προβλέπει η σχετική διαδικασία…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Σχετικές ειδήσεις