ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραλίγο... επεισόδιο για ένα στεφάνι με λάθος όνομα Προέδρου της Βουλής

Παραλίγο... επεισόδιο για ένα στεφάνι με λάθος όνομα Προέδρου της Βουλής

Ένα λάθος του εργολάβου κηδειών που άλλαξε το όνομα του προέδρου της Βουλής στο στεφάνι που εστάλη στην κηδεία του Ντέμη Ρούσου, παραλίγο να προκαλέσει… σύρραξη.

Συγκεκριμένα, το στεφάνι που είχε σταλεί από τη Βουλή στην κηδεία του καλλιτέχνη, έγραφε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ως πρόεδρο της Βουλής, αντί του Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Σύντομα, ωστόσο αποσαφηνίστηκε με ανακοίνωση από το γραφείο της Βουλής ότι η πρωτοβουλία για την αλλαγή του ονόματος ήταν του εργολάβου του γραφείου τελετών.

«Σας ενημερώνουμε ότι στην κηδεία του Ντέμη Ρούσσου κατατέθηκε στεφάνι εκ μέρους του Προέδρου της Βουλής κ. Ευάγγελου Μεϊμαράκη.
Ο υπεύθυνος εργολάβος του γραφείου τελετών με δική του πρωτοβουλία, αδικαιολογήτως, άλλαξε την κορδέλα και ανέγραψε ως Πρόεδρο Βουλής την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου. Κατόπιν επικοινωνίας μαζί του, αναγνώρισε το λάθος του και προέβη σε αλλαγή του ονόματος στην κορδέλα κατά τη διάρκεια της τελετής.Τονίζουμε ότι για το περιστατικό, ουδεμία γνώση και ως εκ τούτου ευθύνη, φέρει η κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι έως την 6η Φεβρουαρίου οπότε και θα γίνει η σχετική εκλογή, Πρόεδρος της Βουλής παραμένει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Σχετικές ειδήσεις