ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θρίλερ με τον Κονταξάκη! Διαψεύδει τα περί επιστροφής στη ΝΔ…

Θρίλερ με τον Κονταξάκη! Διαψεύδει τα περί επιστροφής στη ΝΔ…
«Με πραγματική έκπληξη πληροφορήθηκα τη δήθεν προσχώρησή μου στη ΝΔ. Δηλώνω λοιπόν, πως σεβόμενος τους θεσμούς αποδέχθηκα..

«Με πραγματική έκπληξη πληροφορήθηκα τη δήθεν προσχώρησή μου στη ΝΔ. Δηλώνω λοιπόν, πως σεβόμενος τους θεσμούς αποδέχθηκα ως περιφερειακός σύμβουλος την πρόσκληση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για ενημέρωση σε γενικότερα και ειδικότερα ζητήματα που αφορούν στην περιφερειακή ενότητα των Χανίων και της Κρήτης γενικότερα», τονίζει σε δήλωσή του ο περιφερειακός σύμβουλος Κρήτης, Γιώργος Κονταξάκης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε αναφορά για προσχώρησή του στην αξιωματική αντιπολίτευση και εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή του στη Δημοκρατική Συμμαχία και προσωπικά στο πρόσωπο της προέδρου του κόμματος κ. Ντόρας Μπακογιάννη.

Ο k. Κονταξάκης, θεωρείται ένα από τα «πουλέν» της Χανιώτισσας Πολιτικού και εξελέγη πρώτος στο περιφερειακό συμβούλιο, με περίπου 6000 ψήφους, με τον συνδυασμό του κου Γιαννουλάκη που έχαιρε της στηρίξεως Μπακογιάννη.

Η εκτός προγράμματος επίσκεψη Σαμαρά στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων της ΝΔ, η συνάντηση με το γνωστό στέλεχος της περιοχής, οι ένθερμες προσφωνήσεις αλλά και τα σχόλια που ακολούθησαν ότι «γύρισε στη βάση του», δεν άφησαν ωστόσο πολλά περιθώρια αμφιβολίας στους παραβρισκόμενους, που θεώρησαν βέβαιη της προσχώρηση του στην κεντροδεξιά παράταξη.