ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσή Αυγή για Eurogroup: Ο ελληνικός λαός έχει πει ήδη «όχι» στους εκβιαστές

Χρυσή Αυγή για Eurogroup: Ο ελληνικός λαός έχει πει ήδη «όχι» στους εκβιαστές

Ανακοίνωση για τη συνεδρίαση του Eurogroup, εξέδωσε η Χρυσή Αυγή

«Οι εκβιασμοί των τοκογλύφων δανειστών έχουν ήδη εισπράξει ένα ηχηρό “όχι” από τον ελληνικό λαό και κάθε υποχώρηση της κυβέρνησης ισοδυναμεί με αμφισβήτηση της λαϊκής κυριαρχίας» ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Στο μεταξύ, σε άλλη ανακοίνωσή της, η Χρυσή Αυγή σχολιάζει την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία απέρριψε ως αβάσιμους όλους του ισχυρισμούς της Χρυσής Αυγής και έκρινε συνταγματικά ανεκτή τη διακοπή χρηματοδότησης που επιβλήθηκε το 2013 λόγω της ποινικής εμπλοκής των βουλευτών του κόμματος.

«Τα κόμματα που έχουν ρημάξει τα δημόσια ταμεία και χρωστάνε εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στον λαό, συνεχίζουν να ποδηγετούν την Δικαιοσύνη για να πλήξουν την Χρυσή Αυγή. Ας μας αντιμετωπίσουν επιτέλους με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με αντισυνταγματικά νομοθετήματα, διώξεις και παράνομες φυλακίσεις. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θέση θα λάβουν όσοι βουλευτές του Σύριζα είχαν αντιδράσει - ως αντιπολίτευση - στον αντισυνταγματικό και φωτογραφικό νόμο Αθανασίου - Δένδια για την κατάργηση της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής» αναφέρεται.

Σχετικές ειδήσεις