ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χρυσοβελώνη: Συμπλήρωση 3 ετών από την ίδρυση των ΑΝΕΛ

Χρυσοβελώνη: Συμπλήρωση 3 ετών από την ίδρυση των ΑΝΕΛ

"Το κόμμα πρωτοστάτησε αυτά τα τρία χρόνια «στους κοινωνικούς αγώνες κατά της εθνικής ταπείνωσης, της βίαιης οικονομικής επίθεσης στην ελληνική οικογένεια και της απροκάλυπτης λεηλασίας του εισοδήματος των Ελλήνων πολιτών»" επεσήμανε η κυβερνητική εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Επιπλέον, τόνισε ότι «με τον Πάνο Καμμένο στο τιμόνι, συνεχίζουμε να πρωτοστατούμε στους αγώνες για την αποδέσμευση από τα επαχθή μνημόνια, τα οποία μας επέβαλαν ετσιθελικά και αντισυνταγματικά οι κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου, Λ. Παπαδήμου και η απόλυτα υπάκουη στα γερμανικά κελεύσματα συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου».

Σημείωσε ότι οι Αν.Ελ. τρία χρόνια μετά, συνεχίζουν να παραμένουν «στις επάλξεις, παρά τον ανελέητο και, κυρίως, βρώμικο πόλεμο που δεχθήκαμε από τα διαπλεκόμενα συμφέροντα, τα οποία λυμαίνονται για χρόνια τον τόπο».

Επίσης συμπλήρωσε ότι «παραμείναμε όρθιοι κόντρα σε εκείνους που βυσσοδομούσαν εναντίον μας και «προέβλεπαν» μέσω «δημοσκοπήσεων» ότι δεν θα μπούμε στη Βουλή».

Τέλος η κ.Χρυσοβελώνη είπε ότι πλέον από τη θέση του συμπολιτευόμενου εταίρου, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πρωτοστατούν στη δημιουργία μιας πλατιάς κοινωνικής και πολιτικής συμμαχίας «και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για μία βαθύτερη και ευρύτερη διαδικασία διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων, με στόχο τη διαρκή βελτίωση των προοπτικών ανάπτυξης και απασχόλησης, τη διασφάλιση της σταθερότητας και της ανθεκτικότητας του χρηματοπιστωτικού κλάδου και την ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης».

Σχετικές ειδήσεις