ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλτάκος: Η κυβέρνηση διέπραξε θανάσιμο λάθος

Μπαλτάκος: Η κυβέρνηση διέπραξε θανάσιμο λάθος

Τι είπε για τον Σαμαρά και την επόμενη μέρα στη ΝΔ

Αιχμές για τη διαπραγματευτική τακτική της κυβέρνησης αφήνει ο πρώην γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Σαμαρά κ. Τάκης Μπαλτάκος.

Ο άλλοτε ισχυρός άνδρας του Μαξίμου είχε μιλήσει με ιδιαιτέρως θερμά λόγια για την πολιτική της νέας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έναντι των δανειστών, εντούτοις οι χειρισμοί στη συνέχεια τον έκαναν να αλλάξει γνώμη.

«Την πρώτη εβδομάδα η κυβέρνηση πήγε καλά αλλά στη συνέχεια με τις υπόνοιες για ρήξη με την Ευρώπη διέπραξε θανάσιμο λάθος», δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».

Ο κ. Μπαλτάκος υποστήριξε πως το μέλλον είναι αβέβαιο, σημειώνοντας πως αυτό εξαρτάται από το ποιος θα φοβηθεί περισσότερο και συμπλήρωσε πως «οι Γερμανοί διακινδυνεύουν πολλά περισσότερα από τους Έλληνες».

Σε ό,τι αφορά την συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, την Πέμπτη, είπε πως ο Αντώνης σαμαράς θα πρέπει να προκηρύξει εσωκομματικές εκλογές και να είναι υποψήφιος.

Ερωτηθείς για τη δίκη της υπόθεσης Βατοπαιδίου ξεκινά σήμερα, τόνισε ότι το 2010, όταν έγινε η εξεταστική, η θέση της ΝΔ ήταν ότι δεν υπήρχε σκάνδαλο και δεν είχε διαπραχθεί κανένα ποινικό αδίκημα.

Σχετικές ειδήσεις