ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λοβέρδος: «Ο Βαρουφάκης εκμεταλλεύεται τη θέση του για προσωπικό όφελος»

Λοβέρδος: «Ο Βαρουφάκης εκμεταλλεύεται τη θέση του για προσωπικό όφελος»

«Ο υπουργός Οικονομικών εκμεταλλεύεται τη θέση του για προσωπικό όφελος, σε βάρος όμως των συμφερόντων της χώρας», ανέφερε ο Ανδρέας Λοβέρδος για τον Γιάνη Βαρουφάκη σε συνέντευξή του στη ΝΕΡΙΤ.

Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέας Λοβέρδος σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΝΕΡΙΤ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι προσπαθεί να πει στους πολίτες ότι υλοποιεί τις υποσχέσεις της παρουσιάζοντας το έργο που ήδη γινόταν ως δική της συνεισφορά, ενώ έριξε τα βέλη του και στον υπουργό Οικονομικών λέγοντας ότι εκμεταλλεύεται τη θέση του για προσωπικό όφελος, σε βάρος όμως των συμφερόντων της χώρας.

«Δύο εκατομμύρια πολίτες παίρνουν ρεύμα με κοινωνικό τιμολόγιο (μείωση 45%), σε 8 χιλιάδες οικογένειες παρέχεται ρεύμα δωρεάν, με συνεργασία της ΔΕΗ, δήμων και περιφερειών , 70000 κοινωνικές υποδομές , πχ υποδομές που παρέχουν δωρεάν σίτιση, παίρνουν ρεύμα με 70% μείωση στην τιμή κι όλα αυτά ήταν δικό μας έργο. Η κυβέρνηση προσπαθώντας να πει στους πολίτες ότι υλοποιεί τις υποσχέσεις της παρουσιάζει το έργο που ήδη γινόταν ως δική της συνεισφορά. Κι ακόμη, το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα εφαρμόστηκε πιλοτικά με χρήματα ΕΣΠΑ από τον Σεπτέμβριο σε 13 δήμους της χώρας. Θα γενικεύονταν σε όλη τη χώρα το 2015, δηλαδή φέτος. Δεν περιλαμβάνεται όμως στο σχέδιο νόμου της κυβέρνησης για τη βοήθεια στους οικονομικά αδύναμους. Κανείς δεν ξέρει γιατί», τόνισε ο κ. Λοβέρδος

Σχετικές ειδήσεις