ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπακογιάννη: Δεν χρειαζόμαστε συνδιάσκεψη για... ψυχοθεραπεία - Θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ

Μπακογιάννη: Δεν χρειαζόμαστε συνδιάσκεψη για... ψυχοθεραπεία - Θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ

Μπορεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας να ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης (05/03/2015) ωστόσο, όπως φαίνεται υπάρχουν απόνερα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της κατάστασης που επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ, τα σημερινά (06/03/2015) tweets της οι αποδόσεις στο Stoiximan.gr.

Συγκεκριμένα, η βουλευτής της ΝΔ σχολιάζοντας την απόφαση για συνδιάσκεψη κάνει λόγο για αποφάσεις που μάλλον οδηγούν στην εσωστρέφεια, χαρακτηρίζοντάς την ... ψυχοθεραπεία.

dora

Την ίδια στιγμή με ένα δεύτερο tweet καλεί τους συναδέλφους της να ακούσουν τον απλό πολίτη, τον ψηφοφόρο, υπενθυμίζοντας την πορεία του ΠΑΣΟΚ, αφήνοντας να εννοηθεί ότι κάποιοι δεν μαθαίνουν από τα λάθη τους.

dora2

Παράλληλα, ο κ. Μπακογιάννη μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ 1 τόνισε την ανάγκη να γίνει ένα έκτακτο συνέδριο, με ανοιχτές πόρτες, στο οποίο θα ακουστεί η βάση της ΝΔ. «Αν δεν ακούσουμε τη βάση μας, αν δεν μάθουμε από τα λάθη μας, εάν αποφασίσουμε ότι μπορούμε να συνεχίσουμε να πορευόμαστε, όπως πριν, θα γίνουμε ΠΑΣΟΚ, θα καταλήξει μία μεγάλη παράταξη να γίνει ένα μικρό κόμμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι έγιναν λάθη, λέγοντας ότι, αν δεν είχαν γίνει, η ΝΔ δεν θα βρισκόταν στην αντιπολίτευση. «Δεν μπορούμε να έχουμε περιπτώσεις στις οποίες έχουμε εντοπίσει λάθη, έχουμε αδυναμίες και εμείς, προσπαθώντας να δικαιωθούμε, να κάνουμε τα στραβά μάτια», επισήμανε η βουλευτής της ΝΔ, προσθέτοντας ότι «η πραγματικότητα είναι ότι όλοι βλέπουν την ανάγκη να υπάρχει ένα συνέδριο στο οποίο να ξανατοποθετηθούμε. Η ΝΔ πρέπει να βρει το βηματισμό της» είπε, μεταξύ άλλων.

Η βουλευτής της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον Γιάννη Βαρουφάκη, χαρακτηρίζοντας τεράστια πατάτα του υπουργού να λέει ότι με τη συμφωνία προσπάθησε να ρίξει στάχτη στα μάτια στα ξένα κοινοβούλια.

Η βουλευτής της ΝΔ σχολίασε και τη στάση της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφέροντας ότι δεν ανταποκρίνεται στο θεσμικό της ρόλο. «Η κ. Κωνσταντοπούλου με τις τελευταίες παρεμβάσεις της λειτουργεί ως επαναστατικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, δεν λειτουργεί με το ρόλο τον οποίο έχει ως Πρόεδρος της Βουλής», υποστήριξε συγκεκριμένα.

Πάντως οι αποδόσεις στο Stoiximan.gr τη δείχνουν ως την επικρατέστερη για την Προεδρία της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικές ειδήσεις