ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Bild: Οι Έλληνες μπούχτισαν με τον Βαρουφάκη – Ο Τσίπρας δεν τον εμπιστεύεται

Bild: Οι Έλληνες μπούχτισαν με τον Βαρουφάκη – Ο Τσίπρας δεν τον εμπιστεύεται

Η γερμανική προπαγάνδα κατά του Έλληνα υπουργού Οικονομικών καλά κρατεί. Άλλο ένα δημοσίευμα της Bild θεωρεί κάθε άλλο παρά τυχαία την απουσία του (στο Κόμο) αφού, όπως επισημαίνει, ο πρωθυπουργός Τσίπρας έχει χάσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό ενώ η παραμονή του στο κρίσιμο υπουργείο Οικονομικών τίθεται εν αμφιβόλω.

«Η Αθήνα παλεύει για μία νέα προσέγγιση για τη διάσωση από την επαπειλούμενη χρεοκοπία. Μόνο ένας δε βρίσκεται πια στο τραπέζι (των διαπραγματεύσεων) – και η επιστροφή του είναι αμφίβολη», γράφει στην εισαγωγή του άρθρου η γερμανική εφημερίδα.

Bild

Το άρθρο συνεχίζει: «Ανεπισήμως, έτσι ερμηνεύουν (την απουσία του) όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις, γιατί δεν ανήκει πια μεταξύ των ισχυρών, αφού έχει χάσει την εμπιστοσύνη και την εύνοια του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα»

Το άρθρο επισημαίνει πως η «αποκαθήλωση» έγινε πολύ γρήγορα, μόλις 46 ημέρες μετά την ορκωμοσία του, σχολιάζοντας δηκτικά πως: «Δεν περνάει πια η μπογιά του πολιτικά – ως πολιτικού ροκ σταρ με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσικλέτα, την όμορφη σύζυγο και το δερμάτινο μπουφάν – οι Έλληνες μπούχτισαν.

Σχετικές ειδήσεις