ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητρόπουλος: Ανυπόγραφη η συμφωνία στο Eurogroup

Μητρόπουλος: Ανυπόγραφη η συμφωνία στο Eurogroup

«Η συμφωνία στο Eurogroup είναι ανυπόγραφη και δεν κυρώθηκε από την Βουλή», κατήγγειλε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής, Αλέξης Μητρόπουλος.

Ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας σήμερα, Τρίτη (24/03/2015) στο Mega δήλωσε πως η συμφωνία στο Eurogroup είναι ανυπόγραφη, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη που ήταν καλεσμένη στην ίδια εκπομπή.

«Καταλαβαίνετε τι λέτε αυτή τη στιγμή, τινάζετε την διαπραγμάτευση στον αέρα. Υπάρχει κρυφό κείμενο στη διαπραγμάτευση με άλλα μέτρα και δεν το παρουσιάζει η κυβέρνηση;» αναρωτήθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, η οποία πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να φέρει την συμφωνία στη Βουλή με υπογραφές.

Ο κ. Μητρόπουλος ωστόσο επέμεινε στην καταγγελία του, τονίζοντας ότι προήδρευε στη Βουλή και είδε ότι το κείμενο δεν φέρει υπογραφές.

«Υπάρχει η συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου, υπογράφηκε το κοινό ανακοινωθέν. Αν δείτε και τις ανακοινώσεις της Μέρκελ και του Τσίπρα, αναφέρονται στην συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου κι όχι στην τετράμηνη παράταση», διευκρίνισε και υπογράμμισε, ότι η τετράμηνη παράταση δεν φέρει καμία υπογραφή.

Σχετικές ειδήσεις