ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γκάλοπ: Είστε ικανοποιημένοι από την πορεία της κυβέρνησης;

Γκάλοπ: Είστε ικανοποιημένοι από την πορεία της κυβέρνησης;

Έντονος προβληματισμός υπάρχει στην κοινή γνώμη για την πορεία των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους δανειστές, δυο μήνες μετά τις εκλογές - Πάρτε θέση τώρα και καταθέστε τις δικές σας απόψεις στο διαδικτυακό δημοψήφισμα του Newsbomb.

Αν και η κυβέρνηση εξακολουθεί να χαίρει της εμπιστοσύνης του μεγαλύτερου μέρους του ελληνικού λαού, ωστόσο δεν λείπουν οι κριτικές, ο σκεπτικισμός αλλά και ο φόβος για την έλλειψη ρευστότητας αλλά και το χρηματοδοτικό κενό που εμποδίζει τη χώρα να κάνει βήματα εμπρός προς την ανάπτυξη και την ευημερία.

Ένα μεγάλο ποσοστό των πολιτών εξακολουθούν να πιστεύουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, δίνοντας σκληρή «μάχη» για την επανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας.

Κάποιοι άλλοι θεωρούν ότι η κυβέρνηση έκανε πολλά, αλλά θα μπορούσε μέσα σε αυτό το διάστημα να κάνει ακόμα περισσότερα, ενώ αρκετοί πιστεύουν ότι θα έπρεπε να υλοποιήσει – παράλληλα με τη διαπραγμάτευση – τα μέτρα που ο πρωθυπουργός είχε εξαγγείλει από τη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περίοδου.

Πάρτε θέση τώρα στο διαδικτυακό δημοψήφισμα του Newsbomb και καταθέστε τη δική σας άποψη για αυτούς τους δύο μήνες διακυβέρνησης και διαπραγματεύσεων.

Είστε ικανοποιημένοι από την πορεία της κυβέρνησης, δυο μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας;

  • 73%
  • 8%
  • 15%
  • 4%
7594 συμμετοχές. Η ψηφοφορία έχει ολοκληρωθεί

Σχετικές ειδήσεις