ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λαφαζάνης: Μονόδρομος η σκληρή αντιπαράθεση με τη γερμανική Ευρώπη

Λαφαζάνης: Μονόδρομος η σκληρή αντιπαράθεση με τη γερμανική Ευρώπη

Υπέρ της αντιπαράθεσης με τη «γερμανική Ευρώπη» όπως χαρακτηριστικά σημειώνει, εμφανίζεται ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Κεφάλαιο», ο κ. Λαφαζάνης, εγκαλεί τους κατεστημένους κύκλους της Ε.Ε», τι επιδεικνύουν «συμπεριφορά αδίστακτων ιμπεριαλιστών προς μια μακρινή αποικία τους».

Επίσης, στη συνέντευξη αναφέρει ότι η λύση που προσφέρεται από τους θεσμούς « δεν είναι βιώσιμη για τη χώρα» ενώ πχαρακτηρίζει «εκβιαστικά» τα διλήμματα που θέτουν οι δανειστές και οδηγούν στο «στραγγαλισμό της οικονομίας»

Ο υπουργός απορρίπτει κάθε συμφωνία που θα μπορούσε να συνεπάγεται πάγωμα των προεκλογικών εξαγγελιών του ΣΥΡΙΖΑ, αναφέροντας ότι: «Καμία «λίστα» δεν μπορεί να τεθεί και δεν θα τεθεί, υπεράνω της λαϊκής βούλησης και της λαϊκής κυριαρχίας».
«Κανένας "θεσμός", κανένας εκβιασμός και κανένα δίλημμα δεν πρόκειται να ενταφιάσει αγώνες δεκαετιών των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, που δόθηκαν με την Αριστερά και τις αρχές της», προσθέτει.

Επίσης, αναφέρει ότι «Και ο Τσίπρας και ο Λαφαζάνης και όλοι μας στον ΣΥΡΙΖΑ έχουμε μία και μόνη εντολή και επιλογή: Να πάμε μπροστά με τις αρχές, τις αξίες μας και το πρόγραμμα μας, στηριγμένοι στις καλύτερες ιστορικές παραδόσεις μας και στους κοινωνικούς αγώνες».

Σχετικές ειδήσεις