ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Η κυβέρνηση επιστρέφει τη χώρα στο βάλτο

Σαμαράς: Η κυβέρνηση επιστρέφει τη χώρα στο βάλτο

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για τις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε στο χώρο της Παιδείας εξαπέλυσε ο Αντώνης Σαμαράς κατηγορώντας την ότι «την επιστρέφει στο βάλτο όπου βρισκόταν επί δεκαετίες».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Σαμαράς κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στόχος με τις εξαγγελίες της είναι «να επαναφέρει το άσυλο της παρανομίας στα Πανεπιστήμια, να επιστρέψουν οι αιώνιοι φοιτητές, να καταργηθεί η αξιολόγηση και η αριστεία» αφού, όπως σημειώνει, πρώτα «ικανοποίησε τα αιτήματα των κουκουλοφόρων, των αντιεξουσιαστών και των τρομοκρατών στο χώρο της Δικαιοσύνης και της Ασφάλειας, κι αφού γέμισε τις πόλεις με λαθρομετανάστες».

«Πού υπάρχει στον υπόλοιπο κόσμο άσυλο παρανομίας στα Πανεπιστήμια;» διερωτάται ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνεχίζοντας λέγοντας:

«Πού θεωρείται κακό πράγμα η αξιολόγηση εκπαιδευτικών; Πού θεωρείται αυτονόητο δικαίωμα των αναρχικών να καίνε τα Πανεπιστήμια και το κέντρο της πόλης κατά βούλησιν; Σε ποιον λογοδοτούν όλοι αυτοί; Και ποιος πληρώνει τις ζημιές που κάνουν;».

«Αυτά με αγώνα τα είχαμε απολύτως ελέγξει. Γιατί προσπαθήσαμε να πάμε τη χώρα εκεί που βρίσκονται όλες οι άλλες αναπτυγμένες χώρες στον κόσμο. Και τώρα την επιστρέφουν στο βάλτο, όπου βρισκόταν επί δεκαετίες» υποστηρίζει ο κ. Σαμαράς.

Σχετικές ειδήσεις