ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Θεοδωράκης ζητά σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για τη διαπραγμάτευση

Ο Θεοδωράκης ζητά σύσκεψη πολιτικών αρχηγών για τη διαπραγμάτευση

Σύσκεψη πολιτικών αρχηγών ζητά ο πρόεδρος του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, προκειμένου ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίρπας να παράσχει ενημέρωση στα κόμματα για τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Θεοδωράκης μιλώντας σήμερα, Τρίτη (21/04/2015) στον ΑΝΤ 1 Κύπρου επισήμανε τη δραματικότητα της διαπραγμάτευση, τονίζοντας ότι είναι η ώρα ο πρωθυπουργός να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για την κατάσταση και ζητώντας από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συγκαλέσει σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο.

«Όταν υπάρχουν μεγάλα εθνικά προβλήματα, απαιτούνται εθνικές συναινέσεις. Κι αυτές οι συναινέσεις δεν γίνονται χωρίς τη συμμετοχή της κυβέρνησης. Καλώ, λοιπόν, τον Πρωθυπουργό να συγκαλέσει σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας για να συζητήσουμε το θέμα των διαπραγματεύσεων και το θέμα της πορείας της χώρας στην ΕΕ» είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια στιγμή, διέψευσε για άλλη μια φορά ότι έγινε συνάντηση με τον κ. Σαμαρά και είπε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι στις προτεραιότητες του Ποταμιού.

Σχετικές ειδήσεις