ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το «ευχαριστώ» της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Κωφών στην Έλενα Κουντουρά (pics)

Το «ευχαριστώ» της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Κωφών στην Έλενα Κουντουρά (pics)

Τη φανέλα με το νούμερο 9 χάρισε στην αναπληρώτρια υπουργό Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, η Ποδοσφαιρική Oμάδα Kωφών.

Η ομάδα που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης θέλησε να ευχαριστήσει με τον τρόπο αυτό την κυρία Κουντουρά για την υποστήριξή της στην ομάδα, χάρη στην οποία κατέστη δυνατό να μεταβεί στην Αττάλεια και να πάρει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, για δεύτερη μάλιστα φορά.

Τα μέλη της ποδοσφαιρικής Ομάδας μαζί με τον πρόεδρο του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, Κώστα Γαργάλη επισκέφθηκαν σήμερα Τρίτη 5 Μαΐου το Yπουργείο Τουρισμού. Υποδεχόμενη τους αθλητές η κυρία Κουντουρά δήλωσε συγκινημένη για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας και δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίζει να στηρίζει και να βοηθά την προσπάθεια.

12 photo

Σε δηλώσεις της αναφέρθηκε στην αξία που έχει ο αθλητισμός στη διαπαιδαγώγηση και πρόσθεσε ότι από την πρώτη στιγμή που έμαθε για την επιτυχία της ομάδας πέρυσι στη Σερβία- όπου και κατέκτησε για πρώτη φορά το πρωτάθλημα- θέλησε να βοηθήσει ώστε να ξεπεραστούν οι δυσχέρειες που αντιμετώπισαν οι αθλητές λόγω οικονομικών προβλημάτων.

«Θα είμαστε δυναμικά κοντά τους» διαβεβαίωσε η κα Κουντουρά.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Παναθλητικού Ομίλου Κωφών, Κώστας Γαργάλης, εξήρε το ρόλο της υπ. Τουρισμού λέγοντας: «Αυτή η χρονιά ήταν πολύ δύσκολη ακόμα και σε σχέση με την περυσινή. Είχαμε πολλά οικονομικά προβλήματα. Χωρίς τη στήριξή της αμφιβάλω αν θα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε εδώ που φτάσαμε πολύ περισσότερο δε, να κατακτήσουμε το Champions League. Η στήριξη αυτή μας έδωσε την υποχρέωση ουσιαστικά να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και για του χρόνου». Πρόσθεσε δε ότι οι αθλητές δεν έχουν κανένα οικονομικό όφελος από τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα και γίνονται όλα με «προσφορά ψυχής».

Ο κ. Γαργάλης επίσης «αποκάλυψε» ότι το σωματείο δεν έχει στέγη και ότι γραφεία γίνονται τα σπίτια των αθλητών και των παραγόντων.

ElenaKountoura1

Ο αρχηγός και προπονητής της ομάδας Λευτέρης Μηνάς υπογράμμισε ότι οι αθλητές συμμετέχουν στη βάση του εθελοντισμού, πληρώνοντας οι ίδιοι ακόμα και τα έξοδα μετάβασης στο εξωτερικό για τις διεθνείς διοργανώσεις.

Η κυρία Κουντουρά έσπευσε να φορέσει τη φανέλα που της πρόσφερε η Ποδοσφαιρική Ομάδα των Κωφών και να φωτογραφηθεί με όλα τα μέλη και το Κύπελλο.

Σχετικές ειδήσεις