ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης για ΝΔ: Ας μη μιλάνε για φοροκαταιγίδες-Τους θυμόμαστε όλοι

Σακελλαρίδης για ΝΔ: Ας μη μιλάνε για φοροκαταιγίδες-Τους θυμόμαστε όλοι

Η κυβέρνηση διαπραγματεύεται ποσοστά ΦΠΑ που μειώνουν την επιβάρυνση στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα, απαντά ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στη Νέα Δημοκρατία, στην οποία αποδίδει προσπάθεια δημιουργίας «εντυπώσεων» με το να «σκορπάει ποσοστά ΦΠΑ στον αέρα που δεν βγάζουν νόημα».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προέτρεψε, μάλιστα, την αξιωματική αντιπολίτευση να «μη μιλάει για φοροκαταιγίδες», καθώς «τους θυμόμαστε όλοι».

Νωρίτερα σήμερα (22/05/2015), ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κώστας Καραγκούνης, είχε κάνει λόγο σε δηλώσεις του, για «φοροκαταιγίδα» και «πλήγμα στην ανταγωνιστικότητα της χώρας».

Ο κ. Σακελλαρίδης σημειώνει, τέλος, ότι «η μόνη εντύπωση που προκαλεί (η ΝΔ) είναι αυτή της αμηχανίας μπροστά στο γεγονός ότι η κυβέρνηση έχει καταφέρει να θέσει στόχους για πρωτογενή πλεονάσματα πολύ χαμηλότερους από αυτούς με τους οποίους δέσμευσε την Ελλάδα ο κ. Σαμαράς, πέρασε ένα νόμο για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές που ούτε στα όνειρά της δεν μπορούσε να φανταστεί η αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ διαπραγματεύεται ποσοστά ΦΠΑ που μειώνουν την επιβάρυνση στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα».

Σχετικές ειδήσεις