ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Παρών» ψήφισε η Κωνσταντοπούλου για το διορισμό Ταγματάρχη στην ΕΡΤ

«Παρών» ψήφισε η Κωνσταντοπούλου για το διορισμό Ταγματάρχη στην ΕΡΤ

«Παρών» ψήφισε τελικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου για το διορισμό του Λάμπη Ταγματάρχη στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου, κατά τη διάρκεια της θυελλώδους συνεδρίασης της Επιτροπής της Βουλής όσον αφορά στα υποψήφια μέλη του Δ.Σ. της ΕΡΤ που διήρκησε περισσότερο από δέκα ώρες.

Αντίθετα, η πρόεδρος της Βουλής υπερψήφισε τον Διονύση Τσακνή για τη θέση του προέδρου, ενώ η γνωμοδότηση της επιτροπής ήταν έτσι αρνητική για τον κύριο Ταγματάρχη, αλλά θετική για τους υπολοίπους.

«Το ότι σας καταψηφίζω δεν σημαίνει πως είστε καταδικασμένος να αποτύχετε και θα χαρώ να με διαψεύσετε», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στον κύριο Ταγματάρχη, αφού πρώτα τον «βομβάρδισε» με ερωτήσεις, οι απαντήσεις στις οποίες δεν την έπεισαν!

Αξίζει να σημειωθεί ότι κλείνοντας τη συνεδρίαση, ο υπουργός επικρατείας, Νίκος Παππάς, επεσήμανε ότι μπορεί μεν η συνεδρίαση να ήταν πολύωρη, ωστόσο απέδειξε ότι τα περί εξαντλητικού διαλόγου η κυβέρνηση τα εννοεί.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι νωρίτερα, η κα Κωνσταντοπούλου διέψευσε κατηγορηματικά ότι η διαφωνία της για το θέμα της ΕΡΤ σηματοδοτεί σύγκρουση με την κυβέρνηση.

Σχετικές ειδήσεις