ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα δημοψηφίσματος: Άγριος καυγάς Τατσόπουλου – Φωτίου on air (video)

Αποτελέσματα δημοψηφίσματος: Άγριος καυγάς Τατσόπουλου – Φωτίου on air (video)

Άγριος καυγάς, ανάμεσα στον Πέτρο Τατσόπουλο, την αναπληρωτή υπουργό Θεανώ Φωτίου και τη δημοσιογράφο Ελένη Καλογεροπούλου, ξέσπασε στο πλατό του MEGA.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συγγραφέας και πρώην βουλευτής ανέφερε ότι «η νίκη του “όχι” είναι νίκη του Σόιμπλε», αλλά και πως «καλύτερο δώρο δεν μπορέσαμε να του κάνουμε. Το λόμπι της δραχμής του εξωτερικού συνδυάστηκε με το λόμπι της δραχμής του εσωτερικού».

Παράλληλα, έκανε λόγο για νίκη του Τσίπρα, του Καμμένου και του Μιχαλολιάκου, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της κυρίας Φωτίου, η οποία τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει το μεγαλύτερο μέτωπο απέναντι στη Χρυσή Αυγή.

«Αν είχα λεφτά σαν κι εσάς στο εξωτερικό θα έκανα και εγώ τον ίδιο λαϊκισμό», απάντησε ο κ. Τατσόπουλος, με τη Φωτίου να αντιδρά: «Μπορώ να σας κάνω μήνυση αύριο γι΄ αυτό».

«Δεν έκανα εγώ αστυνομική έρευνα για το πόθεν έσχες σας, η βουλή το έδωσε στη δημοσιότητα», συνέχισε ο κ. Τατσόπουλος, ενώ η κατάσταση ξέφυγε τελείως εκτός ελέγχου, όταν στον καυγά ενεπλάκη και η δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου.

«Είσαι ψυχασθενής», ανέφερε χαρακτηριστικά απευθυνόμενη στον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Το όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, με είπε ψυχασθενή», απάντησε ξανά ο κ. Τατσόπουλος, με τη δημοσιογράφο να του λέει «τυχαία είσαι έξω».

Και ενώ τα αίματα είχαν ανάψει για τα καλά, η κυρία Φωτίου ζήτησε την προστασία των δύο παρουσιαστών της εκπομπής: Όλγας Τρέμη και Νίκου Ευαγγελάτου, οι οποίοι μάλιστα σηκώθηκαν όρθιοι προκειμένου να ηρεμήσουν τις δύο πλευρές.

Σχετικές ειδήσεις