ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συμφωνία - Γεννηματά: Να βάλουμε τέλος στο διχασμό

Συμφωνία - Γεννηματά: Να βάλουμε τέλος στο διχασμό

Την ανάγκη να σταματήσει η διχόνοια ανάμεσα στους Έλληνες τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κατά την τοποθέτησή της στη Βουλή.

Όπως ανέφερε, απομένουν πια ελάχιστες ώρες, με τη χώρα να είναι αντιμέτωπη με τη χρεοκοπία και την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού.

Η κ. Γεννηματά εκτίμησε ότι το δημοψήφισμα στράφηκε τελικά κατά της χώρας, διχάζοντας το λαό και κάνοντας χειρότερη τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας. «Τα τελευταία πέντε χρόνια οι Έλληνες και οι Ελληνίδες χωρίζονται σε μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς. Πρέπει να βάλουμε τέλος στον διχασμό που έχουμε προκαλέσει με τον λόγο μας στην ελληνική κοινωνία», είπε η κ. Γεννηματά.

«Για το ΠΑΣΟΚ η συμμετοχή στην Ευρώπη είναι η ασπίδα προστασίας του ελληνικού λαού» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως «στην ευρωπαϊκή πρόκληση δεν χωράει παρά μόνο θετική απάντηση».

Η κ. Γεννηματά υπερθεμάτισε μάλιστα χρησιμοποιώντας μία ρήση του Ανδρέα Παπανδρέου. "Στην Ευρωπαϊκή πρόκληση δεν χωράει παρά μόνο θετική απάντηση". «Η κυβέρνησή σας έχει λάβει εντολή για λύση. Έχετε χρέος να κινηθείτε χωρίς άλλη καθυστέρηση και δισταγμούς», σημείωσε.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επεσήμανε πως το ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσει θετικά γιατί ο μοναδικός ασφαλής δρόμος που υπάρχει για την Ελλάδα είναι μέσα στο ευρώ».

Σχετικές ειδήσεις