ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας: Δεν θα αιφνιδιάσω, για εκλογές

Τσίπρας: Δεν θα αιφνιδιάσω, για εκλογές

Το εξαιρετικό κλίμα που επικράτησε στο γεύμα που παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλος στους πολιτικούς αρχηγούς, επισφραγίστηκε και με ορισμένους χαρακτηριστικούς διαλόγους και μάλιστα για κρίσιμα ζητήματα, που παρουσιάζει αποκλειστικά το Newsbomb.gr.

Αποκλειστικοί διάλογοι στο γεύμα στην Προεδρία

Οι πολιτικοί αρχηγοί, όπως είναι ήδη γνωστό, ζήτησαν απ’ τον πρωθυπουργό να μην «παίξει» με το μείζον θέμα της προκήρυξης πρόωρων εκλογών.

Ιδιαίτερα πιεστικοί επ’ αυτού ήταν ο Στ. Θεοδωράκης και η Φώφη Γεννηματά, οι οποίοι επεσήμαναν ότι θα είναι λάθος μια πρόωρη εκλογική αναμέτρηση, στο βαθμό μάλιστα που η κυβέρνηση έχει τη στήριξη της αντιπολίτευσης για τα σκληρά μέτρα που θα πρέπει να ψηφιστούν.

Επί του ζητήματος αυτού ο Αλ. Τσίπρας ήταν αποκαλυπτικός, όσο και συναινετικός.

• Εγώ, τόνισε απαντώντας σε αυτό το αίτημα, θα το τραβήξω το κάρο, μέχρι η χώρα να σταθεί στα πόδια της, δεν θα εγκαταλείψω. Πιστεύω και στη δική σας στήριξη, όπως την έχετε δώσει μέχρι τώρα.

Όταν του επισημάνθηκε, ότι δεν θα πρέπει να υποκύψει στον πειρασμό μιας πρόωρης εκλογικής αναμέτρησης, λόγω και των εσωκομματικών πιέσεων και αμφισβητήσεων που δέχεται, αλλά και λόγω των ευρημάτων των δημοσκοπήσεων, που είναι θετικά γι’ αυτόν παρά τα σκληρά μέτρα που έχει αναγκαστεί να λάβει, ο Αλ. Τσίπρας ήταν τόσο αποκαλυπτικός, όσο και συναινετικός.

• Θα αντέξω, θα το ξεπεράσω, είπε σχετικά με την εσωκομματική αμφισβήτηση.

Ενώ σε ό,τι αφορά στο θέμα του εκλογικού αιφνιδιασμού, τόνισε:

• Σε κάθε περίπτωση δεν θα αιφνιδιάσω, θα συνεννοηθούμε...

Σχετικές ειδήσεις