ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντοπούλου: Λαϊκή και πραγματικά αντιμνημονιακή η επόμενη Βουλή

Κωνσταντοπούλου: Λαϊκή και πραγματικά αντιμνημονιακή η επόμενη Βουλή

Στα άκρα οδηγείται η σύγκρουση του Μαξίμου με την Πρόεδρο της Βουλής, λίγες ημέρες πριν την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών.

Η Πρόεδρος της Βουλής κλιμακώνει τις επιθέσεις κατά του Μαξίμου – Φουντώνει το «φλερτ» με τον Π. Λαφαζάνη

Το χάσμα που χωρίζει τη Ζωή Κωνσταντοπούλου με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον αγεφύρωτο ενώ φαίνεται πως η πόρτα της Κουμουνδούρου κλείνει οριστικά για την Πρόεδρο της Βουλής.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ωστόσο είναι αποφασισμένη να θέσει σε εφαρμογή τα επόμενα πολιτικά της σχέδια, με την ίδια να δείχνει ότι βαδίζει προς την Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Σήμερα, Τρίτη, από το βήμα της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, αφού εξαπέλυσε βολές κατά των κομμάτων και κυρίως του ΣΥΡΙΖΑ που δεν μετέχει πλέον στο κοινοβουλευτικό έργο, εξέφρασε την άποψη ότι η επόμενη Βουλή θα είναι «λαϊκή και πραγματικά αντιμνημονιακή».

Την ίδια φράση είχε πει πριν μερικές ημέρες και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ο οποίος είχε αναφερθεί με ιδιαίτερα θερμά λόγια στο έργο αλλά και την πορεία της κ. Κωνσταντοπούλου.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου εξαπέλυσε εκ νέου βολές κατά της κυβέρνησης, κάνοντας λόγο για «φιμωμένη και καταλυμένη Βουλή», καθώς και «εξευτελισμό των κομμάτων και της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας».

Είναι προφανές πως η Πρόεδρος της Βουλής έχει πλέον απασφαλίσει και είναι δεδομένο πως τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιήσει τα επόμενα πολιτικά της βήματα ενώ θα κλιμακώσει τις επιθέσεις της προς το Μαξίμου και τον Αλ. Τσίπρα.

Σχετικές ειδήσεις