ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Καραγκούνης - Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη

Εκλογές 2015: Καραγκούνης - Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη

Αισιόδοξος ότι η ΝΔ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος μιλώντας στον realfm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο Κώστας Καραγκούνης υποστήριξε πως η ΝΔ θα αναζητήσει μετεκλογικά συνεργασίες με άλλα κόμματα, ακόμα και με τον ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο επέμεινε στην άποψη ότι από την παρούσα Βουλή θα μπορούσε να προκύψει κυβέρνηση εθνικής ενότητας με ένα μίνιμουμ συναίνεσης. Παράλληλα ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος τόνισε πως στόχος της ΝΔ εφόσον κερδίσει τις εκλογές είναι η μείωση της φορολογίας.

«Αυτό το πρόγραμμα είναι πρωτίστως φοροεισπρακτικό και κατά δεύτερο λόγο είναι μεταρρυθμιστικό. Δεν μπορούν, είναι ανεπαρκείς, δεν πιστεύουν στις επενδύσεις και τις ιδιωτικοποιήσεις. Εμείς θα μειώσουμε τη φορολογία, ισοδύναμα υπάρχουν και θα παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες συγκεκριμένες προτάσεις. Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη σε αυτή την προσπάθεια», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Κώστας Καραγκούνης πήρε ξεκάθαρες αποστάσεις από τους βουλευτές και τα στελέχη της ΝΔ που τάσσονται υπέρ του κλεισίματος των συνόρων για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, όπως είχε δηλώσει χθες στον Real Fm 97.8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Είναι προσωπικές απόψεις των συναδέλφων», τόνισε και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως δεν πήρε ουσιαστικά κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση του φαινομένου, σε αντίθεση μετά όσα είχαν γίνει επί κυβέρνησης Σαμαρά όπου υπήρξε πραγματικός έλεγχος των συνόρων.

Σχετικές ειδήσεις