ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: «Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ ακόμα και για το προεκλογικό σύνθημα! (video)

Εκλογές 2015: «Πόλεμος» ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ ακόμα και για το προεκλογικό σύνθημα! (video)

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην Πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ με το σλόγκαν «Μόνο μπροστά».

«Μας αντιγράψατε», καταγγέλλει την Κουμουνδούρου η Συγγρού, υποστηρίζοντας πως το σύνθημα «Η Ελλάδα μπροστά» χρησιμοποιήθηκε πρώτα στις δικές της εκδηλώσεις, ενώ παραθέτει μάλιστα και τα σχετικά στοιχεία.

Το κεντρικό σύνθημα που δεσπόζει στην Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η αφορμή «να βγουν τα μαχαίρια» στα δύο μεγάλα κόμματα, καθώς με ανακοίνωσή της η «γαλάζια» επικοινωνιακή ομάδα τονίζει πως το «Μόνο Μπροστά» της Κουμουνδούρου είναι αντιγραφή του δικού της σλόγκαν, που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ημέρες: «Η Ελλάδα μπροστά».

«Φράση που ήδη χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης, στην ομιλία του στην Χαλκίδα, αλλά και που ήδη υπήρχε στα πρώτα διαδικτυακά μηνύματα της Νέας Δημοκρατίας», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

«Η διάσπαση και η διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ έχει πλήξει και την επικοινωνιακή του ομάδα» αναφέρεται επίσης στη σκληρή ανακοίνωση της Συγγρού, η οποία καταλήγει με ειρωνικό ύφος: «Το επόμενο βήμα του ΣΥΡΙΖΑ, θα είναι μάλλον να αντιγράψει και το πρόγραμμα του κ. Λαφαζάνη».

Δείτε και το πρώτο σποτ της ΝΔ που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο:

Σχετικές ειδήσεις