ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας για τις ρακές στην Κρήτη: Θα γίνω ντίρλα και θα πάμε για αλκοτέστ! (video)

Τσίπρας για τις ρακές στην Κρήτη: Θα γίνω ντίρλα και θα πάμε για αλκοτέστ! (video)

Ιδιαίτερα φιλόξενοι, ενισχύοντας τη φήμη που τους συνοδεύει, αποδείχθηκαν οι Κρητικοί, οι οποίοι επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα, ανεβάζοντας μάλιστα ακόμα περισσότερο τη θερμοκρασία με… ρακές!

Από την πρώτη στιγμή που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πάτησε το πόδι του στα Ανώγεια το απόγευμα της Τρίτης (1/9), τόσο οι κάτοικοι του χωριού, όσο και η δημοτική αρχή, άρχισαν να τον κερνούν ρακές και παραδοσιακά εδέσματα, σε κάθε ευκαιρία

Και μπορεί ο κ. Τσίπρας να προσπάθησε να… συγκρατηθεί, καθώς φοβήθηκε μήπως γίνει... ντίρλα, ωστόσο το αλκοόλ έκαμψε τελικά τις αντιστάσεις του.

«Μέχρι να πάω να μιλήσω θα έχω γίνει "ντίρλα"», «Κι άλλο; Θα πάμε για αλκοτέστ στο τέλος», ήταν κάποιες από τις ατάκες του κύριου πρώην πρωθυπουργού.

Οι ρακές, μάλιστα, φέρονται να έγιναν και θέμα συζήτησης κατά την απρόσμενη συνάντηση που είχε ο κ. Τσίπρας το πρωί της Τετάρτης με τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη, στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό διάλογο:

Μεϊμαράκης: Έμαθα ότι είσαι στα μέρη μας και θεώρησα υποχρέωσή μου να σε καλωσορίσω και να σε αποχαιρετήσω που φεύγεις.

Τσίπρας: Σε ευχαριστώ. Χθες στα Ανώγεια, μας τσάκισαν στις ρακές. Ήπιαμε σε κάθε γωνιά και μια ρακή.

Μεϊμαράκης: Πώς τα πας Αλέξη; Αντέχεις;

Τσίπρας: Εγώ αντέχω. Εσύ όμως, πάχυνες Βαγγέλη.

Μεϊμαράκης: Άκου να δεις, εμείς στην Κρήτη όταν κάνουμε εκλογές, με τα κεράσματα παχαίνουμε. Αλλά και συ δεν πας πίσω, Αλέξη.

Σχετικές ειδήσεις