ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Νέο κάλεσμα Μεϊμαράκη σε Τσίπρα για εθνική συνεννόηση

Εκλογές 2015 - Νέο κάλεσμα Μεϊμαράκη σε Τσίπρα για εθνική συνεννόηση

Κάλεσμα στον Αλέξη Τσίπρα για εθνική συνεννόηση έστειλε εκ νέου σήμερα, Σάββατο (05/09/2015) ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, από το Βελεστίνο, από όπου συνεχίζει την περιοδεία του, εν όψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά την περιοδεία του στην περιοχή, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με αγρότες τόνισε πως ο αγροτικός κλάδος εξάντλησε το όριο συμμετοχής του στην εθνική προσπάθεια το 2013 και είναι αδιανόητο να γίνουν αποδεκτά νέα επώδυνα μέτρα.

Κάνοντας άνοιγμα συνεργασίας και προς τον Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, είπε: «Θέλουμε την εντολή και να έρθεις και εσύ. Οφείλεις να έρθεις και εσύ».

Απαντώντας σε ερώτηση για το ποιος θα πρέπει να είναι ο πρωθυπουργός είπε πως τα πρόσωπα λίγο ενδιαφέρουν και σημασία έχουν οι πολιτικές.

Αναφερόμενος στο θέμα των debate, ο κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης είπε πως παρά το γεγονός ότι τα κόμματα κατάφεραν να γίνουν δύο τηλεμαχίες, παρά ταύτα δεν υπάρχει χρόνος για συζήτηση και ζήτησε να γίνουν άλλα πέντε «θεματικά τραπέζια».

Όπως είπε τα υπόλοιπα κόμματα αρνήθηκαν να μπουν σε αυτόν το διάλογο, εκτίμησε ωστόσο ότι η ΝΔ θα τα σύρει και σε αυτές τις συζητήσεις.

Σχετικές ειδήσεις