ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Μια ακτιβίστρια κατά της διαφθοράς στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ

Εκλογές 2015: Μια ακτιβίστρια κατά της διαφθοράς στο Επικρατείας των ΑΝΕΛ

Υποψηφιότητα – «έκπληξη», τη νεαρή ακτιβίστρια κατά της διαφθοράς Χριστίνα Τρεμόντι, επέλεξε για το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ ο κ. Πάνος Καμμένος.

Η 25χρονη Ελληνοαμερικανίδα είναι η δημιουργός και διαχειρίστρια της ιστοσελίδας edosafakelaki.org, μια ιδέα την οποία συνέλαβε και υλοποίησε με βάση μια προσωπική εμπειρία που είχε το 2012 στην Ελλάδα, όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με το διεφθαρμένο σύστημα στον χώρο της υγείας.

Την εν λόγω ιστοσελίδα έχουν επισκεφθεί μέχρι σήμερα 450.000 πολίτες και έχουν καταθέσει τις δικές τους εμπειρίες με περιπτώσεις διαφθοράς στην Ελλάδα.

Τα ψηφοδέλτια του κόμματος παρουσίασε το βράδυ της Δευτέρας ο κ. Πάνος Καμμένος, σημειώνοντας ότι είναι μια επιλογή που σηματοδοτεί τον αγώνα των ΑΝΕΛ κατά της διαφθοράς, που αποδεικνύεται ότι θα είναι βασικό όπλο για την προσπάθεια του κόμματος να βρίσκεται και στη νέα Βουλή.

Ως προς τον πρώην επικεφαλής του Επικρατείας του κόμματος, Τέρενς Κουίκ, θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών, ενώ ο έτερος εξωκοινοβουλευτικός υπουργός Παναγιώτης Σγουρίδης θα είναι υποψήφιος στην Α΄ Θεσσαλονίκης.
Επικεφαλής στην Α΄ Αθήνας θα είναι η κ. Ελενα Κουντουρά, ενώ ο κ. Π. Καμμένος θα είναι υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών και στο Ηράκλειο.

Το ψηφοδέλτιο Επικρατείας των ΑΝΕΛ συμπληρώνουν, μεταξύ άλλων, ο αντιστράτηγος Ε.Α. της ΕΛ.ΑΣ. Γεώργιος Κλειδέρης, ο καθηγητής Ν. Κατσαρός, οι Χρ. Σοφιανίδης, Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου, Νεκτ. Μεταξάκης, Μιχ. Βάρδας.

Σχετικές ειδήσεις